آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۱۵۴۳

انجام تحقیقات پیرامون استفاده صهیونیست‌ها از لباس امدادی

مدیر پیشین دیده بان حقوق بشر خواستار انجام تحقیقات درباره استفاده نظامیان صهیونیست در عملیات نصیرات از لباس نیرو‌های امدادی شد.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از الجزیره، گزارش‌هایی مبنی بر استفاده نظامیان صهیونیست از لباس امدادگران برای عملیات نجات اسرای خود در نصیرات که منجر به جان باختن ۲۱۰ غیرنظامی فلسطینی و مجروح شدن ۴۰۰ تن دیگر شد، اکنون به محلی برای گمانه زنی مقامات بین المللی تبدیل شده است.

بر این اساس، کنت راث، مدیر پیشین دیده بان حقوق بشر در این باره می‌گوید: ما نیازمند تحقیقات مستقل درباره استفاده نظامیان ارتش اسرائیل از لباس مبدل امدادگران بشردوستانه در عملیات دیروز در اردوگاه پناهندگان نصیرات هستیم.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: ما دقیقاً نمی‌دانیم که ارتش اسرائیل از چه وسیله نقلیه‌ای در این عملیات استفاده کرده است. گزارش‌های اولیه حاکی از آن بوده است که طی این عملیات از خودرو‌های بشردوستانه بهره گرفته شده که تردیدی نیست این کار غیرقانونی است. با این حال، اکنون تل آویو این موضوع را تکذیب می‌کند.

کنت راث تاکید کرد: ما اکنون نمی‌توانیم به قطعیت در این باره سخن بگوییم. با این وجود، آنچه حائز اهمیت است نیاز به انجام تحقیقات مستقل در این باره است تا اطمینان حاصل شود چنین اتفاقی رخ ندهد، زیرا استفاده از خودرو‌های امدادی از سوی اسرائیل می‌تواند جان نیرو‌های امدادی که از این خودرو‌ها در آینده استفاده می‌کنند را به مخاطره بیاندازد.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز گذشته مدعی شد نظامیان این رژیم طی عملیاتی پیچیده، ۴ اسیر صهیونیست را زنده از غزه نجات داده‌اند؛ اقدامی که با قتل عام گسترده غیرنظامیان فلسطینی همراه بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار