به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید محمد بطحایی، رئیس هیئت مدیره و سرپرست موسسه آموزش، مهارت و پرورش علوی در نشست خبری با اصحاب رسانه به تشریح برنامههای این موسسه در تابستان پرداخت و اظهار داشت: بنیاد مستضعفان در دور جدید خود بنا را بر این گذاشتهذاست که توجه بیشتری به حوزه کودکان، نوجوانان و جوانانی که در مراکز کم برخوردار زندگی میکنند بگذارد و فاصله آنها را با کودکان مناطق برخوردار کاهش دهد.
وی افزود: بنیاد علوی بازوی عملیاتی برای اجرای برنامههای محرومیت زدایی در مناطق کم برخوردار است که ما از آنها تحت عنوان مناطق هدف یاد میکنیم.
بطحایی گفت: برنامههای ما برای سال جدید سه دسته است. برنامههایی که برای کاهش نابرابریهای آموزشی در مناطق هدف انجام میگیرد تا یک گام ما را در راستای عدالت آموزشی به جلو ببرد.
وی افزود: دسته دوم برنامههایی ناظر بر مهارت آموزی و کارآفرینی است. ما میخواهیم در سال ۱۴۰۳، تعدادی از مدارس با برنامههای کارآفرینی، خصوصا در حوزه مشاغل محلی تقویت کنیم.
وی در ادامه گفت: سومین دسته برنامههای ما، الگوی سبک زندگی ایرانی - اسلامی است. آموزش مضامین قرآن و سواد رسانه و این دست آموزشها جزو برنامههای ما در این دسته است.
رئیس هیئت مدیره و سرپرست موسسه آموزش، مهارت و پرورش علوی اذعان داشت: مجموعا حدود ۶۰ هزارنفر تحت آموزشهای ما قرار خواهند گرفت که عمدهی آنها دانش آموزان، خانوادهها و تعدادی از معلمان این مناطق است. خوشبختانه بنیاد علوی در سال ۱۴۰۳ بیش از ۴ برابر اعتبارات نسبت به سال ۱۴۰۲، برای این موضوع اعتبار قرار داده است.
وی افزود: کمک به مدارس شبانه روزی، تجهیز هنرستان ها، تامین اقلام تحصیلی نیز جزو مواردی است که بنیاد علوی در آن فعالیت میکند.
وی در ادامه گفت: ما جمعا سه رویداد بزرگ را تحت عنوان اردوی دانش آموزی به صورت متمرکز برای ۳۵۰۰ دانش آموز و ۵۰۰ معلم برگزار خواهیم کرد.
بطحایی تصریح کرد: اولین اردو فردا در مجتمع فرهنگی امام خمینی آغاز خواهد شد. در این اردو بیش از هزار دانش آموز برای تمرین زندنگی اردویی از ۷ استان در این اردو شرکت میکنند. در این اردو بچهها مهارت باهم بودن را آمورش خواهند دید. کلاسهای این اردو برخلاف کلاسهای مدرسه یک کارگاه مهارتی خواهد بود که هدف پنهان آن آموزش حل مشکل و این دست مهارتها است.
وی در رابطه با اردوی دوم افزود: اردوی بعدی تاکید بر کتاب و کتابخوانی است ۱۰۰۰ دانش آموز حضور خواهند داشت. ما به بهانه تکریم کسانی که به کتاب و کتابخوانی اهمیت میدهند این اردو انجام پذیرفته است. اما هدف اصلی ما این است که در این دنیای دیجیتال توجه بیشتری را به کتاب و کتابخوانی جلب کنیم.
وی پیرامون اردوی سوم اذعان داشت: رویداد سوم هم بیش از هزار دانش اموز متوسطه دوم را از مناطق مرزی دعوت میکنیم. اصلیترین رویکرد ما نشان دادن مولفههای تمدنی ایران و مسیر پیشرفت ایران است. اینها ثروتها و داشتههای ارزشمندی است که دانش اموزان ما باید با آن آشنا شوند.