محمد سراج نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، درباره برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهارکرد: به لطف الهی مرحله دوم انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری برگزار شد. مردم عزیز ایران با حضور پرشور خود، یعنی قریب به ۵۰ درصد واجدین شرایط که در دنیا جزو موارد بسیار خوب حساب میشود، در صحنه حضور پیدا کردند و رأی دادند. این رأی معنادار است؛ به این معنا که اگر مردم در مرحله اول کمتر شرکت کردند، دلیل بر مخالفت با نظام نبود. اما در دوره دوم شرکت کردند و حضور پیدا کردند که جای تقدیر دارد. این دلالت میکند که نظام جمهوری اسلامی با همان بالندگی در حال ادامه مسیر است.
وی افزود: نکته دوم این است که ما پذیرفتیم اداره کشور با رأی مردم باشد. بله، مردم با سلایق مختلف در میدان انتخابات حضور پیدا میکنند، کاندیدا میشوند و مردم رأی میدهند. به همین خاطر، دوره رقابت تمام شده و باید همه کمک کنند. اگر منتخب درخواست کمک کند و زمینه را برای دریافت کمک فراهم کند، همگان شرعاً و قانوناً موظفند برای حل مشکلات کشور و کمک به مردم، به رئیسجمهوری که مردم انتخاب کردهاند کمک کنند. لذا تفاوتی نمیکند که این فرد چه کسی باشد.
سراج ادامه داد: نکته سوم این است که ما یک الگوی بسیار موفقی پیش رو داشتیم. بعد از دولتهای یازدهم و دوازدهم که شرایط بسیار سختی بود، هم تحریمها و هم کرونا، وضعیت درآمدی و بودجهای سخت بود. دو راهکار وجود داشت؛ یکی تمکین به خواستههای قدرتهای خارجی و دیگری حل مشکلات کشور با تکیه بر تواناییهای داخلی. دیدیم که این راهکار جواب داد. بدرقه جانانهای که مردم از سر اخلاص و تلاش و فداکاری انجام دادند، الگوی روشنی پیش روی ماست. اگر رئیسجمهور منتخب بخواهد موفق شود و عاقبت بخیر شود، باید این مسیر را ادامه دهد.
این نماینده مجلس تاکید کرد: این مسیر پر افتخار، توسط تمسک به تواناییهای داخلی و بهویژه نیروی جوان تحصیلکرده و با انگیزه کشور، امکانپذیر است. همه اینها دیکته میکند که اگر میخواهیم موفق و عاقبت بخیر باشیم و مردم دعاگو باشند، این مسیر، مسیر پرافتخار است. امیدواریم که رئیسجمهور منتخب، این مسیر را طی کند. هم عاقبت بخیر شود، هم نامش ماندگار شود و هم مشکلات کشور حل شود.