کد خبر:۱۱۵۹۹۵۳
مدیر کل امور مالیاتی گلستان خبر داد:

کشف ۸ هزار میلیارد ریال درآمد مشکوک و کتمان شده توسط امور مالیاتی گلستان

مدیر کل امور مالیاتی گلستان از کشف درآمد  مشکوک و کتمان شده ۸ هزار میلیارد ریالی توسط مرکز اطلاعات مالی و رد یابی تراکنش‌های مشکوک در گلستان خبر داد و گفت: این مودیان باید مالیات‌های متعلقه را پرداخت کند.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، قربان حاجی‌مشهدی در نشست با خبرنگاران اظهار کرد:  همکاران ما در اداره فرار مالیاتی و پولشویی و مرکز اطلاعات مالی و رد یابی تراکنش‌های مشکوک در گلستان موفق شدند با رصد حساب‌های بانکی در سال جاری به درآمد مالی کتمان شده به ارزش ۸ هزار میلیارد ریال دست‌پیدا کنند که مودی مربوطه باید مالیات‌های متعلقه را واریز کنند.

مدیرکل امور مالیاتی گلستان افزود:  با استقرار دولت شهید رئیسی در سال ۱۴۰۰، درآمد مالیاتی استان گلستان به ۱۵ هزار میلیارد ریال و در سال ۱۴۰۱، حدود ۲۱ هزار میلیارد ریال و پارسال به ۳۲ هزار میلیارد ریال رسید.

وی ادامه داد:  بر اساس برنامه تکلیفی امسال باید ۳۴۰۰ میلیارد تومان درآمد مالیاتی تحصیل کنیم که در سه ماه نخست حدود ۷۴۰ میلیارد تومان محقق شده است.

وی گفت: درآمد‌های مالیاتی  تکلیفی گلستان نسبت به سال گذشته حدود ۷۶ درصد افزایش داشته است که تلاش داریم از محل  شناسایی مودیان جدید و تشدید مقابله به فرار مالیاتی آن را محقق کنیم.

حاجی مشهدی خاطرنشان کرد: در ۲ سال گذشته بیش از ۶۰ هزار مودی جدید مالیاتی شناسایی شدند که این افراد ۱۰ هزار میلیارد ریال مالیات پرداخت کردند.

وی همچنین گفت در مدت زمان فعالیت دولت سیزدهم مبلغ ۱۰۰۰ میلیارد تومان از محل عوارض ارزش ارزش افزوده به شهرداری‌ها دهیاری‌ها و فرمانداری‌های دارای روستا‌های فاقد دهیاری پرداخت شده است تا صرف عمران و آبادانی شهر‌ها و روستا‌های استان گلستان شود.

وی ادامه داد طی سه سال گذشته مبالغ قابل توجهی به شهرداری‌های گلستان پرداخت شده است که در این نمونه شهرداری گرگان بار دریافت ۱۹۵ میلیارد تومان طی سال‌های ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ بالاترین درآمد دریافتی از سازمان امور مالیاتی استان گلستان را به خود اختصاص داده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار