آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۰۱۶۰

سفیر ایران در تایلند: ایران می‌تواند به مرمت قرآن‌های قدیمی استان ناراتیوات کمک کند

حیدری گفت: ایران می‌تواند به موزه قرآن در استان ناراتیوات کمک کند تا قرآن‌های نفیس قدیمی آن‌جا مرمت و حفظ شود.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «ناصرالدین حیدری» سفیر جمهوری اسلامی ایران در بانکوک پایتخت کشور تایلند، با «وان محمد نور ماتا»، رئیس مجلس ملی تایلند، دیدار و تبادل نظر کرد.

طرفین در این دیدار راهکار‌های تقویت و گسترش همکاری‌های دوجانبه به ویژه تعاملات بین مجالس دو کشور را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

رئیس مجلس تایلند با اشاره به سابقه حضور ایرانیان برای بیش از ۴۰۰ سال در تایلند، نقش شیخ احمد قمی، بازرگان و روحانی شیعه ایرانی، را در تاریخ تایلند با اهمیت دانست.

وان محمد نور، ضمن تبریک برگزاری موفق انتخابات ریاست جمهوری در ایران، برای پزشکیان در ایفای مسئولیت خطیر خود آرزوی موفقیت کرد.

رئیس مجلس تایلند همچنین از کمک ایران به آزادی اسرای تایلندی در غزه قدردانی کرد.

سفیر ایران در بانکوک نیز ضمن ابلاغ سلام گرم محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی ایران، از وان محمد نور برای شرکت در مراسم تحلیف رئیس جمهور جدید ایران دعوت کرد.

حیدری همچنین خواستار کمک مجلس تایلند برای گسترش روابط اقتصادی دو کشور شد.

او با برشمردن اشتراکات زیاد بودائیسم و اسلام و همزیستی مسالمت آمیز مسلمانان و بودائیان در تایلند گفت: در سفری که به جنوب تایلند داشتم از استان‌های مسلمان نشین دیدن کردم. ایران می‌تواند به موزه قرآن در استان ناراتیوات کمک کند تا قرآن‌های نفیس قدیمی آنجا مرمت و حفظ شود، همچنین اعطای بورسیه تحصیلی به دانشجویان استان‌های جنوبی مسلمان نشین قابل بررسی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار