آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۰۶۱۷

عراق: اسرائیل مسئول تشدید تنش‌ها در منطقه است

وزارت خارجه عراق با محکوم‌کردن تجاوز وحشیانه صهیونیست‌ها به مواضع غیرنظامی در الحدیده یمن اعلام کرد که اسرائیل مسئول هرگونه تشدید تنش‌ها در منطقه است.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، در ادامه واکنش‌های منطقه‌ای به تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی به الحدیده یمن، وزارت خارجه عراق با صدور بیانیه‌ای در این زمینه اعلام کرد: ما تجاوزات اسرائیل به یمن را به‌شدت محکوم و بر همبستگی کامل خود با مردم یمن تأکید می‌کنیم و اسرائیل را مسئول هرگونه تشدید تنش‌های نظامی در منطقه می‌دانیم.

وزارت خارجه عراق تأکید کرد: ما از جامعه جهانی می‌خواهیم که قاطعانه در برابر این تجاوزات خطرناک بایستد.

عصر روز شنبه، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی تهاجمی هوایی به الحدیده یمن انجام دادند و نیروگاه برق و مخازن سوخت را هدف قرار دادند که بنا به اظهارات سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن، همگی اهداف غیرنظامی بودند.

وزارت بهداشت یمن اعلام کرد: در این تجاوز رژیم صهیونیستی، ۶ نفر شهید و ۸۳ نفر دیگر زخمی شده‌اند که بیشتر آن‌ها دچار سوختگی شدید شده‌اند، ۳ نفر هم در این تجاوز مفقود شده‌اند.

یحیی سریع سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن شامگاه شنبه در واکنش به این حمله اعلام کرد: دشمن اسرائیلی تهاجم وحشیانه‌ای به استان الحدیده انجام داد و نیروگاه برق و مخازن سوخت را هدف قرار داد که همگی اهداف غیرنظامی هستند.

او گفت: نیرو‌های مسلح یمن به این تجاوز آشکار پاسخ خواهند داد و با استعانت از خداوند متعال در ضربه زدن به اهداف حیاتی دشمن اسرائیلی دریغ نخواهند کرد.

ارتش یمن صبح دیروز اعلام کرد که در واکنش به این جنایت صهیونیست‌ها، بندر ایلات اشغالی و یک کشتی آمریکایی را در دریای سرخ هدف قرار داده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار