کد خبر:۱۱۶۱۷۶۷

واکنش رئیس پارلمان لبنان به حادثه مجدل‌الشمس

رئیس مجلس نمایندگان لبنان در گفتگو با فرستاده ویژه سازمان ملل، تأکید کرد که حزب الله و لبنان، مسئول حمله به «مجدل شمس» در جولان اشغالی سوریه نیستند.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، در پی حادثه انفجار موشکی در روستای مجدل شمس در جولان اشغالی که به کشته و زخمی شدن شماری غیرنظامی انجامید، رئیس مجلس نمایندگان لبنان به رایزنی تلفنی با هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل متحد در امور لبنان درباره روند صلح در منطقه پرداخت.

نبیه بری شامگاه امروز شنبه در گفت‌وگوی تلفنی با جنین پلاسخارت با اشاره به تجاوز صهیونیست‌ها به جنوب لبنان طی گذشت ۹ ماه از جنگ غزه به استفاده مداوم دشمن صهیونیستی از سلاح‌های ممنوعه از جمله بمب‌های ممنوعه فسفری علیه غیرنظامیان در جنوب لبنان پرداخت.

وی افزود: برغم نقض محتوای قطعنامه ۱۷۰۱ سازمان ملل متحد از سوی صهیونیست‌ها، دولت لبنان و مقاومتش همچنان بر قواعد درگیری در عدم هدف قرار دادن غیرنظامیان از جمله آنچه در جولان اشغالی رخ داد، پایبند هستند

بری تاکید کرد که حزب الله و لبنان، مسئول حمله به «مجدل شمس» در جولان اشغالی سوریه نیستند.

گفتنی است که مقاومت اسلامی لبنان در بیانیه‌ای ضمن تکذیب هرگونه حمله به منطقه «مجدل الشمس» واقع در جولان اشغالی سوریه اعلام کرد: حزب الله ادعای رسانه‌های رژیم اشغالگر درباره حمله موشکی به مجدل الشمس را تکذیب و تأکید می‌کند که مقاومت اسلامی لبنان هیچ ارتباطی با این حمله نداشته و انجام آن را رد می‌کند.

این بیانیه پس از آن صادر شد که منابع رسانه‌ای صهیونیستی اعلام کردند حزب الله لبنان با انجام یک حمله موشکی منطقه مجدل شمس در بلندی‌های اشغالی جولان را هدف قرار داده است.

رسانه‌های صهیونیستی همچنین گزارش دادند که این حمله تاکنون ۱۱ صهیونیست را کشته و موجب زخمی شدن ۱۱ تن دیگر شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار