آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۲۲۲۸

رئیس ستاد اربعین سازمان هیأت و تشکل‌های دینی منصوب شد

حجت‌الاسلام مجید باباخانی رئیس سازمان هیأت و تشکل‌های دینی، در حکمی، مهدی شریفیان را به عنوان رئیس ستاد اربعین این سازمان منصوب کرد.
رئیس ستاد اربعین سازمان هیأت و تشکل‌های دینی منصوب شد

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام مجید باباخانی رئیس سازمان هیأت و تشکل‌های دینی، در حکمی، مهدی شریفیان را به عنوان رئیس ستاد اربعین این سازمان منصوب کرد. در متن این حکم آمده است:

مراسم باشکوه اربعین بزرگ‌ترین همایش مردمی با محوریت فرهنگ اهل‌بیت (علیهم السلام) را تشکیل می‌دهد که ظرفیت عظیم معنوی، جهت تربیت نفوس انسان‌ها از ادیان و مذاهب مختلف را رقم می‌زند. مسلماً چنین مراسم ساده، ولی باعظمتی، از جنبه‌های گوناگون اعتقادی، اجتماعی، سیاسی و... آثار و برکات فراوانی را به همراه دارد و فرصت‌های ارزشمندی را در اختیار قرار می‌دهد و به راستی که جامعه را برای درک دوره ظهور یگانه خلقت حضرت، ولی عصر ارواحنا له الفدا آماده می‌کند.

به‌موجب این حکم جنابعالی را به‌عنوان رئیس ستاد اربعین حسینی (علیه‌السلام) سازمان هیأت و تشکل‌های دینی منصوب می‌نمایم. امید است با استعانت از خداوند متعال، انفاس قدسیه ائمه اطهار (علیهم‌السلام) بالاخص سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (علیه‌السلام) و تأسی از منویات و رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی) و با جدیت و پشتکار جناب‌عالی نسبت به پیگیری منظم جلسات با هماهنگی ستاد اربعین حسینی (علیه‌السلام) در چارچوب وظایف محوله و اجرای دقیق و بهنگام آن‌ها با همکاری نهادها، دستگاه‌ها و استفاده از ظرفیت تشکل‌های مردمی و هیأت‌های سراسر کشور خصوصاً شبکه‌های هیأت و تشکل‌های دینی تلاش و اهتمام لازم تا حصول نتیجه به عمل آید.

ایجاد تعامل جدی با افراد درون‌سازمانی و برون‌سازمانی، حضور در جلسات ملی و استانی در موضوع اربعین، ارتباط جدی با تشکل‌های مردمی، هیأت‌های مذهبی و گروه‌های جهادی از جمله مهم‌ترین اقدامات و الویت‌های این ستاد است.

لازم است فراتسهیل‌گری بجای تصدی‌گری به‌عنوان سیاست کلان سازمان هیأت و شناسایی و تقویت پویش‌های مردمی این عرصه وجه اهتمام قرارگیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار