کد خبر:۱۱۶۳۷۰۸

اسپری بینی نانویی برای مقابله با ویروس آنفلوانزا و کرونا مورد آزمایش قرار گرفت

شرکت آوراواکس تراپیوتیکس (AuraVax Therapeutic) از انتشار نتایج کارآزمایی پیش‌بالینی خود روی یک محصول نانویی استنشاقی خبر داد که با همکاری دانشگاه هیوستون این کار انجام می‌شود.
اسپری بینی نانویی برای مقابله با ویروس آنفلوانزا و کرونا مورد آزمایش قرار گرفت

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شرکت آوراواکس تراپیوتیکس (AuraVax Therapeutic) از انتشار نتایج کارآزمایی پیش‌بالینی خود روی یک محصول نانویی استنشاقی خبر داد که با همکاری دانشگاه هیوستون این کار انجام می‌شود.

این نانومحصول که با نام NanoSTING شناخته می‌شود یک اسپری استنشاقی بوده که برای مقابله با ویروس کرونا ساخته شده است. این فناوری را می‌توان برای طیف وسیعی از ویروس‌ها بهینه‌سازی کرد. این گروه از این فناوری برای ویروس کرونا و آنفلوانزا استفاده کردند و به صورت پیش‌بالینی این محصول را مورد آزمایش قرار دادند.

نتایج این آزمایش‌ها که توسط دانشگاه هیوستون منتشر می‌شود، ماحصل آزمایش روی همستر و موش بوده و برای مقابله با ویروس کرونا طراحی و آزمایش شده است.

NanoSTING فرمولاسیونی از۳-۲ حلقوی GMP-AMP (cGAMP) بوده که در نانوذرات لیپیدی قرار دارد. این ماده برای جذب موثر در سراسر مخاط طراحی شده است تا مسیر محرک ژن‌های اینترفرون (STING) را فعال کند. نتایج نشان می‌دهد که NanoSTING به سرعت و به طور موثر سیستم ایمنی ذاتی را فعال می‌کند. این تحقیق از رویکرد شرکت آوراواکس تراپیوتیکس با استفاده از NanoSTING برای درمان و پیشگیری از عفونت‌های ویروسی بهره می‌برد.

جوزف سالیوان، مدیرعامل شرکت آوراواکس تراپیوتیکس گفت: «این داده‌ها ایمنی و کارایی NanoSTING داخل بینی را برای ایجاد پاسخ ایمنی موضعی در برابر دو ویروس تنفسی فصلی مهم نشان می‌دهد.»

این تحقیق پتانسیل درمانی NanoSTING را برای درمان و پیشگیری از عفونت‌های ویروسی و همچنین قطع گسترش ویروس نشان می‌دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار