آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۶۴۹۱

درآمد حاصل از گردشگری در عربستان به ۳۷/۷ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۳ رسید

طبق این گزارش، تعداد گردشگران خارجی که در سال ۲۰۲۳ به عربستان سفر کرده‌اند، از ۲۷ میلیون نفر فراتر رفته است. همچنین، تعداد کل گردشگران داخلی و خارجی در این سال از ۱۰۹ میلیون نفر بیشتر شده است.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از الخلیج الآنلاین: وزارت گردشگری عربستان سعودی امروز چهارشنبه اعلام کرد که مجموع درآمد حاصل از  گردشگران خارجی در سال ۲۰۲۳ به بیش از ۱۴۱ میلیارد ریال سعودی (معادل ۳۷.۶ میلیارد دلار) رسیده است.

طبق این گزارش، تعداد گردشگران خارجی که در سال ۲۰۲۳ به عربستان سفر کرده‌اند، از ۲۷ میلیون نفر فراتر رفته است. همچنین، تعداد کل گردشگران داخلی و خارجی در این سال از ۱۰۹ میلیون نفر بیشتر شده است.

بر اساس گزارش سالانه آمار‌های گردشگری، بیشترین میزان درآمد حاصل از حضور گردشگران خارجی به بخش اقامت اختصاص داشته که به ۴۵ میلیارد ریال (۱۲ میلیارد دلار) بالغ شده است. درآمدهای مربوط به خرید و فروشگاه‌ها نیز در این سال بیش از ۲۵.۵ میلیارد ریال (۶.۸ میلیارد دلار) بوده است.

همچنین، درآمدهای مربوط به حمل و نقل و جابجایی حدود ۲۱.۵ میلیارد ریال (۵.۷۳ میلیارد دلار)، و درآمدهای مرتبط با غذا و نوشیدنی‌ها نزدیک به ۱۹.۴ میلیارد ریال (۵.۱۷ میلیارد دلار) بوده است. علاوه بر این، درآمدهای مربوط به سایر موارد بیش از ۲۵.۵ میلیارد ریال (۶.۸ میلیارد دلار) و درآمدهای مربوط به سرگرمی‌ها به بیش از ۴ میلیارد ریال (۱ میلیارد دلار) رسیده است.

لازم به ذکر است که طبق داده‌های منتشر شده توسط بانک مرکزی عربستان سعودی "ساما" در ماه ژوئیه، درآمدهای حاصل از حضور گردشگران خارجی در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ به ۴۵ میلیارد ریال (۱۱.۹ میلیارد دلار) افزایش یافته است.

عربستان سعودی همچنین به دنبال جذب سرمایه‌گذاری خصوصی به ارزش ۸۰ میلیارد دلار در بخش گردشگری است و هدف خود را جذب سالانه ۱۵۰ میلیون گردشگر تا سال ۲۰۳۰ اعلام کرده است که از این تعداد حدود ۷۰ میلیون نفر گردشگر خارجی خواهند بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار