کد خبر:۱۱۶۶۹۱۰
در مخالفت با وزیر پیشنهادی علوم؛

نماینده مردم کرج: برنامه‌های عملیاتی برای افزایش دانشجویان خارجی و سهم پژوهش از درآمد ناخالص چیست؟ +فیلم

نماینده مردم کرج، در مخالفت با وزیر پیشنهادی علوم از نبود برنامه‌های عملیاتی مشخص برای افزایش تعداد دانشجویان خارجی، مقالات علمی و سهم پژوهش از درآمد ناخالص کشور انتقاد کرد. وی خواستار توضیحات وزیر پیشنهادی درباره چگونگی دستیابی به این اهداف شد.
نماینده مردم کرج: برنامه‌های عملیاتی برای افزایش دانشجویان خارجی و سهم پژوهش از درآمد ناخالص چیست؟ +فیلم

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، مهدی عباسی، نماینده مردم کرج، در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی و در مخالفت با صلاحیت و برنامه‌های حسین سیمایی صراف، وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری، با طرح سوالاتی از وزیر پیشنهادی خواستار ارائه توضیحات درباره برنامه‌های عملیاتی وی برای تحقق اهداف کلان آموزش عالی کشور شد.

عباسی با اشاره به تعداد دانشجویان خارجی در کشور گفت: "در حال حاضر ۱۳۰ هزار دانشجوی خارجی داریم که باید به ۳۲۰ هزار نفر برسد. سوال من این است که چه برنامه عملیاتی برای تحقق این هدف دارید؟ "

وی همچنین به وضعیت علمی کشور در سطح بین‌المللی اشاره کرد و افزود: "ما با ۷۳ هزار مقاله علمی رتبه ۱۶ جهان را داریم و قرار است به رتبه ۱۴ برسیم. برای این هدف حداقل به ۹۰ هزار مقاله نیاز داریم. اما راه رسیدن به این ۹۰ هزار مقاله چیست؟ راهکار وزیر پیشنهادی علوم کدام است؟ "

 

کد ویدیو


عباسی در ادامه انتقادات خود به موضوع سهم پژوهش از درآمد ناخالص داخلی کشور پرداخت و اظهار داشت: "بر اساس اسناد بالادستی مانند نقشه جامع علمی کشور، همیشه آرزوی ما این بوده که سهم پژوهش از درآمد ناخالص کشور به ۴ درصد برسد، ولی امروز حتی به نیم درصد هم نمی‌رسد. "

وی با اشاره به این که حسین سیمایی صراف باید این عدد را افزایش دهد، پرسید: "آقای سیمایی صراف، شما چطور می‌خواهید سهم پژوهش را به ۴ درصد برسانید؟ آیا پزشکیان و عارف کمک می‌کنند که شما سهم پژوهش را افزایش بدهید؟ "

نماینده مردم کرج با بیان این سوالات از وزیر پیشنهادی علوم خواستار شفاف‌سازی و ارائه برنامه‌های دقیق و قابل اجرا برای ارتقای جایگاه علمی و پژوهشی کشور شد.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار