آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۷۹۰۰
هشدار مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان:

ضرورت پرهیز کشاورزان از کِشت خارج از الگوی پیاز در جنوب کرمان

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان گفت: برای تعادل عرضه و تقاضای بازار و ضرر نکردن کشاورزان، پیازکاران از کِشت خارج از سقف برنامه تعیین شده خودداری کنند.

به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو رضا یونس‌زاده در بازدید از مزارع طرح کشت استمرار گفت: در راستای سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی و تعادل عرضه و تقاضای بازار، برنامه کشت و تولید پیاز در سال زراعی ۱۴۰۴ _۱۴۰۳ برای جنوب کرمان طرح استمرار در سطح ۵ هزار هکتار و تولید ۲۶۵ هزار تن و پیاز بهاره در سطح ۴ هزار و سیصد هکتار و تولید ۲۷۱ هزار تن هدف‌گذاری، تعیین و ابلاغ شده است.

وی با عنوان اینکه ارزیابی‌ها و بررسی‌های میدانی برداشت و ذخیره‌سازی در خزانه‌های منطقه و استان در سطحی معادل ۳۶۷ هکتار و به عبارتی تأمین سطح مورد نیاز بیش از ۸ هزار هکتار کشت در حال انجام است افزود: توصیه می‌شود کشاورزان برای احداث خزانه تولید نشاء و کشت سال زراعی پیش‌ِرو نهایت تلاش ودقت را بعمل آورند و به نحوی برنامه‌ریزی انجام دهند که با مدیریت کشت، تولید، میزان و زمان عرضه مناسب، منافع اقتصادی مطلوب حاصل و از هرگونه بی‌ثباتی بازار، افت و نوسانات قیمت و خسارات احتمالی ممانعت به عمل آید. 

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان همچنین خاطر نشان کرد: برای تحقق هرچه مطلوبتر اهداف و برنامه‌های تعیین شده مطابق برنامه ابلاغی کاشت اقدام و از کشت خارج از سقف برنامه تعیین شده خودداری شود.

او با تاکید بر استفاده از خلاء تولید در زمستان و مدیریت بازار و جلوگیری از هم پوشانی عرضه با پیک برداشت در سایر استان‌های هم‌اقلیم و عرضه پیاز انباری از اواخر بهمن ماه عملیات کاشت طرح استمرار در تقویم زمانی تعریف شده و توصیه‌ای (حداکثر پایان مهرماه) انجام پذیرد، افزود: برابر گزارشات واصله و بررسی‌های انجام شده برنامه کشت و تولید پیاز در سایر نقاط کشور نیز مطابق برنامه ابلاغی محقق شده است. 

یونس زاده افزود: نظر به کشش بازار داخل و مشخص بودن قریب به یقین میزان صادرات محصول، کشاورزان کشت و تولید خود را بر اساس برنامه‌های ابلاغی جهاد کشاورزی برنامه‌ریزی کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار