آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۸۴۵۲

۴ امتیاز منحصر‌به‌فرد خداوند برای شهادت امام حسین(ع)+فیلم

حجت‌الاسلام خلج، کارشناس مذهبی در توصیف شهادت امام حسین(ع) اظهار داشت: ابن فحد حلی از بزرگان شیعه ‌در کتاب عدت الداعی روایت می‌کند که می‌فرماید ‌خداوند‌ در عوض شهادت اباعبدالله (ع)‌ و جانفشانی‌ در روز عاشورا‌ چهار‌ ویژگی منحصر به فرد ‌به ایشان عنایت کردند.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام خلج، کارشناس مذهبی در توصیف شهادت امام حسین(ع) اظهار داشت: ابن فحد حلی از بزرگان شیعه ‌در کتاب «عدت الداعی» روایتی نقل می‌کند که می‌فرماید ‌خداوند‌ در عوض شهادت اباعبدالله (ع)‌ و جانفشانی‌ در روز عاشورا‌ چهار‌ ویژگی منحصر به فرد ‌به ایشان عنایت کردند.

وی ادامه داد: اولین ویژگی این است که ‌‌خداوند اجابت دعا را در زیر قبه و بارگاه سیدالشهدا (ع) ‌قرار داده‌ و اگر زائری به کربلا می‌رود ‌حتماً ‌ضریح امام حسین (ع)‌ را زیارت کند. دومین ویژگی این است ‌‌خداوند متعال نسل ائمه اظهار (ع) را از امام حسین (ع) ‌قرار دادند و همه ائمه از فرزندان اباعبدالله علیه السلام هستند.

حجت‌الاسلام خلج افزود: سومین ویژگی که خداوند ‌عنایت فرمودند‌ این است که ‌تربت اباعبدالله ‌را برای شفا قرار دادند؛ اگر ا‌نسان ‌سر سوزنی از هر خاکی‌ حتی اگر خاک قبر پیغمبر باشد بخورد حرام‌ است، اما نه تنها ‌تربت اباعبدالله ‌حرام نیست بلکه خداوند شفا را در این خاک‌ قرار داده است.چهارمین ویژگی مخصوص ‌زائران است؛ از لحظه‌ای که برای زیارت حرکت می‌کنیم‌ ‌تا لحظه‌ای که ‌برمی‌گردیم ‌جزو عمرمان حساب نمی‌شود‌.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار