به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، بابک اشجع در خصوص پیشرفت پروژه نیروگاههای خورشیدی خاتون آباد شهربابک و بنیکه اظهار کرد: این پروژه در حال حاضر با ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی در حال طی مراحل پایانی بوده و تاکنون نیروگاه خورشیدی بنیکه به طور کامل و با ظرفیت ۵ مگاوات و همچنین ۱۰ مگاوات از ظرفیت ۲۵ مگاواتی نیروگاه خورشیدی خاتون آباد به شبکه برق متصل شده است.
وی افزود: با برنامهریزیهای صورت گرفته تا پایان شهریورماه سال جاری پروژه مذکور به اتمام رسیده و نیروگاههای خورشیدی خاتونآباد و بنه یکه به طور کامل به شبکه سراسری متصل خواهند شد.
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه صنایع ملی مس ایران با اشاره به اهمیت زیرساختهای انرژی در توسعه صنایع معدنی کشور تصریح کرد: آب و برق دو رکن اساسی توسعه هستند و خوشبختانه در شرکت ملی صنایع مس ایران، در کنار برنامهریزی احداث نیروگاههای حرارتی، نگاه ویژهای به استفاده از ظرفیتهای حوزه انرژیهای تجدیدپذیر وجود دارد.
اشجع با تاکید بر مزایای استفاده از انرژی خورشیدی گفت: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیون یورو و با هدف بهرهگیری از پتانسیل و ظرفیتهای انرژی خورشیدی در کشور و به ویژه استان کرمان اجرا شده است.
وی بیان کرد: استفاده از تکنولوژی پیشرفته سلولهای خورشیدی دو رویه (Bifacial) با بازدهی بالا، در کنار بهره برداری از سیستمهای به روز دنیا در حوزه نیروگاههای خورشیدی ابتکار جدیدی در صنعت مس کشور محسوب میشود.
اشجع گفت: با بهرهبرداری از این نیروگاهها، گام مهمی در جهت تنوعبخشی به سبد انرژی شرکت ملی صنایع مس ایران برداشته خواهد شد.
او افزود: علاوه بر انرژی خورشیدی، مطالعات لازم برای احداث نیروگاههای بادی نیز در دستور کار قرار دارد تا در آیندهای نزدیک، شاهد تکمیل سبد تأمین انرژی مورد نیاز طرحهای توسعه و مجتمعهای تولیدی باشیم.
شایان ذکر است ساخت و توسعه نیروگاه های خورشیدی نقش مهمی در تولید انرژی پاک ، رفع ناترازی برق و کمک به تامین برق طرح های توسعه ای صنایع دارد.