کد خبر:۱۱۷۰۳۹۶
رهبر جنبش انصارالله یمن:

عملیات های نظامی ما علیه دشمن ادامه خواهد داشت / ملت یمن مشتاق هستند برای نبرد زمینی وارد نوار غزه شوند + فیلم

رهبر جنبش انصرالله یمن با تاکید بر ادامه مقاومت علیه رژیم صهیونیستی گفت: نیروهای مسلح یمن در عملیات های نظامی علیه دشمن صهیونیست بدون نگرانی اقدام می‌کنند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، 

«سید عبدالملک الحوثی» رهبر جنبش انصارالله یمن در ابتدای سخنرانی خود حلول ماه مبارک ربیع الاول را به همه مسلمانان جهان تبریک گفت و تصریح کرد: «ملت یمن هر ساله اهتمام ویژه‌ای به سالروز ولادت پیامبر اکرم (ص) دارد و بدین مناسبت تا چند هفته فعالیت‌های مفید زیادی با محتوای فکری و جهادی دارد.»

سید  الحوثی تصریح کرد: «باید توجه ویژه‌ای به عنوان "جهاد با کفار و منافقین" در همه مراسم‌ها و فعالیت‌های ودلات حضرت محمد (ص) در سایه حملات آمریکا و اسرائیل علیه امت مسلمان شود.»

رهبر جنبش انصارالله یمن تأکید کرد: «ترک جهاد در راه خدا در سایه حملات و جنایات کامل دشمنان به امت اسلام، خطرناک است.»

وی در ادامه به تحولات غزه پرداخت و گفت: «مسلمانان غزه از تهاجم و حملات وحشیانه و کشتار دسته جمعی اسرائیل که احساسات ملت‌های کشورهای غیرمسلمان را جریحه‌دار و وجدان غیرمسلمان را بیدار می‌کند، در رنج و عذابند.»

سید عبدالملک الحوثی اضافه کرد: «علاوه بر وجدان انسانی، مسئولیت اخلاقی و دینی برای همه مسلمانان، در قبال تجاوزات صهیونیست‌ها به غزه و کرانه باختری وجود دارد.»

سید الحوثی گفت: «برخی رژیم ها در همکاری با دشمن اسرائیلی و وفاداری به آن، لو رفته اند که این وضعیت شرم آور است.»

رهبر انصارالله خاطرنشان کرد: «اعراب بدون اظهار مواضع خاص، جنایات قتل و گرسنگی در فلسطین، تجاوز به ناموس، آتش زدن قرآن و تخریب مساجد را تماشا می کنند.»

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
کد ویدیو

وی گفت: «کشورهای عربی بی اعتنا به جنایات قتل و کشتار و گرسنگی در فلسطین، بی حرمتی‌ها و آتش زدن مصحف شریف قرآن و تخریب مساجد هستند و هیچ موضعی تاکنون نگرفته‌اند.»

سید عبدالملک الحوثی افزود: «بیشتر ملت‌های مسلمان و دولت‌هایشان روحیه جهادی را به طور کامل از دست داده‌اند و این شرایط تأسف‌آور و دردناک است.»

وی تصریح کرد: به عنوان مردم یمن خدا را شاکریم که بر اساس جهاد در راه الله و حمایت از فلسطین و در رویارویی اعلام شده، صریح و آشکار با آمریکا، اسرائیل و انگلیس اقدام کردیم.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
کد ویدیو

رهبر انصارالله اضافه کرد: عملیات ادامه دارد و هر هفته نتیجه آن حملات موشکی و هدف قرار دادن دشمنان با موشک‌های بالستیک و بالدار است.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
کد ویدیو

سید الحوثی افزود: نیروهای مسلح ما بدون نگرانی در عملیات نظامی جسورانه برای ضربه زدن به دشمن حرکت کردند و ما برای کارهای بزرگتر تلاش می‌کنیم.

سید عبدالملک الحوثی خاطرنشان کرد: دشمنان در خشکی غافلگیر خواهند شد همانطور که در دریا با فناوری های جدید بی‌سابقه در تاریخ شگفت زده شدند.

رهبر جنبش انصارالله یمن گفت: پاسخ یمن در راه است و همچنین علاوه بر واکنش، مسیر ادامه‌داری نیز وجود دارد.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
کد ویدیو

 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار