کد خبر:۱۱۷۰۴۵۶

رودخانه سیریز زرند در پدیده‌ای نادر به رنگ ارغوانی در آمد

تغییر رنگ آب رودخانه و آبگیر سیریز شهرستان زرند واقع در استان کرمان طي روزهاي اخير به رنگ ارغوانی، موجب شگفتی مردم بومی منطقه و کارشناسان شده است و تبدیل به پدیده‌ای جذاب و دیدنی برای گردشگران شده است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، این پدیده نادر که اکنون به نام رودخانه ارغوانی نامگذاری شده، به گفته رئیس میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان زرند، می‌تواند اقتصاد سیریز را متحول کند.

محمد اسلامی در مصاحبه‌ای پیرامون این اتفاق نادر اعلام كرد : وقوع چنین پدیده‌ای در جهان بی سابقه نیست و حتی در ایران هم چند حوضچه رنگی از آبی تا قرمز و صورتی وجود دارند؛ اما ویژگی خاص این منطقه در نوع خاص رنگ پدید آمده آن هم در حجم وسیع است.

او افزود: باید گروه‌های علمی و دانشگاهی به صورت دقیق، دلیل این پدیده شگفت انگیز را بررسی کنند.

اسلامی اظهار کرد: اما از منظر گردشگری باید بگویم که این اتفاق باعث خرسندی ما می‌باشد؛ چرا که از هم اکنون باید شهرداری و شورای شهر سیریز به فکر ایجاد زیرساخت‌های گردشگری با بهره گیری از ظرفیت سرمایه گذاران منطقه به ویژه صنایع اطراف باشند تا با ایجاد یک کمپ تفریحی گردشگری مناسب، امنیت گردشگران را در مسائلی نظیر موارد بهداشت، اقامت، و سلامت تامین کنند.

رئیس میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان زرند گفت: از تمام گردشگرانی که به مقصد بازدید از این مکان شگفت انگیز به این شهر عزیمت می‌کنند در خواست می‌شود، بدون هماهنگی با شهرداری و شورای اسلامی سیریز به این رودخانه نزدیک نشوند؛ زیرا هم باتلاقی است و هم مسیر خاکی و پرپیچ و خم آن را باید فقط با همراهی افراد راهنما و مورد تائید میراث فرهنگی پیمود.

او تاکید کرد: هنوز منشاء این اتفاق مشخص نیست؛ لذا نباید با آب این رودخانه تماس برقرار شود.

لازم به توضیح است، برخی از کارشناسان این تغییر رنگ آب رودخانه را مرتبط با ساختار‌های زمین شناسی منطقه می‌دانند. 

 شایان ذکر است، سیریز در ۷۵کیلومتری شمال زرند قرار دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار