کد خبر:۱۱۷۴۰۸۰
معاون وزیر جهاد کشاورزی هشدار داد

مسئله تامین آب؛ پاشنه آشیل بخش کشاورزی در استان کرمان

معاون وزیر جهاد کشاورزی مسئله تامین آب را پاشنه آشیل کشاورزی در رفسنجان و استان کرمان دانست و گفت: برخی مسائل از جمله انتقال آب با همکاری وزارت نیرو در سطح شهرستان و استان قابل‌حل است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو محمدمهدی برومندی در هشتمین جشنواره ملی پسته در رفسنجان، اعلام کرد: در سطح ملی در وزارتخانه ستاد عالی پسته وجود دارد و مسائل و مشکلات کشاورزان در آن ستاد مطرح و پیگیری می‌شود.

وی از توافق با اروپایی‌ها برای شیوه‌نامه جدید صادرات پسته خبر داد و تاکید کرد: از سال گذشته چندین جلسه با کشور‌های اروپایی بر سر صادرات پسته داشتیم و با اروپائی‌ها در زمینه تنظیم شیوه‌نامه جدید صادرات پسته به توافق رسیدیم. 

معاون باغبانی وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: در ایران ٣ میلیون هکتار باغ وجود دارد که قریب به ۶۰۰ هزار هکتار آن باغات پسته است. 

او رفسنجان را خاستگاه و پایتخت پسته جهان برشمرد و تصریح کرد: یکی از مهمترین محصولات باغبانی کشور، پسته است.

وی با اشاره به اهمیت ارزآوری پسته گفت: از درآمد ارزی ٣ میلیارد دلاری بخش کشاورزی، قریب به یک میلیارد دلار مربوط به صادرات محصول پسته می‌باشد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی بیان داشت: پژوهشکده پسته باید بتواند ارقامی معرفی کند که با شرایط اقلیمی سازگار باشد. 

او اعلام کرد: در موضوع مصرف، کشور‌های هدف صادراتی ما حساس هستند که چه محصولی را تهیه کنند، تاکید کرد: برای اینکه بتوانیم تولید مطلوبی داشته باشیم باید از باغداری معیشتی عبور و به عرصه باغداری مدرن ورود کنیم.

برومندی اعلام کرد: در بحث بازگشت ارز صادراتی، چند نامه به بخش بازرگانی در این خصوص نوشته و پیگیر هستم.

معاون باغبانی وزیر جهاد کشاورزی بیان داشت: بخش باغبانی کشور ۱۸ درصد خاک را در اختیار دارد، ۳۸ درصد اشتغال بخش کشاورزی و ۵۰ درصد درآمد ارزی را با تولید ۲۶ میلیون تن انواع محصولات باغبانی تأمین می‌کند.

وی در پایان یادآور شد: تاکنون حدود ۵۰۰ هزار هکتار از باغات کشور دارای شناسنامه باغ شده است و این طرح تداوم دارد.

برچسب ها:
آب
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار