آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۵۹۳۹
بنابر ادعای منابع صهیونیستی

تل‌آویو برای نخستین بار هدف حمله موشک بالستیک حزب الله قرار گرفت

بر اساس اعلام رسانه‌های وابسته به رژیم صهیونیستی، این موشک که از سوی حزب‌الله لبنان شلیک شده بود، یک موشک بالستیک با برد متوسط بوده است

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از الجزیره: در گزارش‌های خبری امروز، رژیم صهیونیستی اعلام کرد که برای اولین بار موشکی که از لبنان به سمت تل‌آویو شلیک شده بود را رهگیری و منهدم کرده است. این حمله موشکی در جریان جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه رخ داد که نزدیک به یک سال از آغاز آن می‌گذرد.

بر اساس اعلام رسانه‌های وابسته به رژیم صهیونیستی، این موشک که از سوی حزب‌الله لبنان شلیک شده بود، یک موشک بالستیک با برد متوسط بوده است. هم‌زمان با این حمله، آژیرهای هشدار در تل‌آویو به صدا درآمدند، اما گزارش‌های منتشر شده از سوی اورژانس این رژیم نشان می‌دهد که هیچگونه تلفات یا زخمی در پی این رویداد ثبت نشده است.

به گزارش سایت "یسرائیل هیوم"، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که هیچ تغییری در دستورات مربوط به جبهه داخلی اعمال نشده و روند آموزشی و تحصیلی در تل‌آویو به طور عادی ادامه خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار