آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۷۳۹۲

وزیر کشور: ترور سیدحسن نصرالله از روی استیصال بود / دولت و ملت ایران به حمایت از جبهه مقاومت و حزب‌الله ادامه خواهند داد + فیلم

اسکندر مومنی، وزیر کشور، در جمع خبرنگاران با اشاره به شهادت سید حسن نصرالله، اعلام کرد که ملت و دولت ایران به حمایت از جبهه مقاومت و حزب‌الله ادامه خواهند داد.

 به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، اسکندر مومنی در جمع خبرنگاران گفت: "شهادت سید مقاومت سید حسن نصرالله عزیز را تبریک و تسلیت عرض می‌کنم. " وی افزود: "بدون تردید پیروان مکتب ایشان راه این شهید عزیز را ادامه خواهند داد و جبهه مقاومت مصمم‌تر و متحدتر از گذشته در مبارزه با استکبار جهانی و صهیونیسم جهانی به نبرد خود ادامه خواهد داد. "

وی با اشاره به نتایج این خون پاک اظهار داشت: "بدون تردید نتیجه این خون پاک به زمین ریخته تسریع در سقوط رژیم جعلی و پوشالی صهیونیستی خواهد بود. " وزیر کشور تأکید کرد: "ملت ایران، دولت ایران و همه مردم در کنار مردم لبنان و جبهه مقاومت و حزب الله خواهند بود؛ این یک وظیفه دینی و شرعی است. "

کد ویدیو

مومنی در ادامه خاطرنشان کرد: "این را با صدای رسا به همه دنیا اعلام می‌کنیم که جمهوری اسلامی ایران، دولت و مردم آن از جبهه مقاومت و حزب الله حمایت خواهند کرد و به این حمایت خود ادامه خواهند داد بدون تردید. "

او همچنین در مورد ترور سید حسن نصرالله گفت: "بدون تردید اینگونه ترور‌های کور و وحشیانه نتیجه‌ای برای بقای این رژیم نخواهد داشت و این از روی استیصال هست. " وی نتیجه این خون پاک را تسریع در سقوط این رژیم پوشالی دانست و تصریح کرد: "بعد از این حادثه جبهه مقاومت در ادامه این مسیر معنوی و درست متحدتر و مصمم‌تر شده است. "

مومنی در پایان اظهار داشت: "جمهوری اسلامی ایران هم اعلام کرده و همواره در کنار جبهه مقاومت و مردم لبنان و خصوصاً حزب الله عزیز خواهد بود. "

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
محمذ
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۰۵:۲۶
شما هم از روی استیصال نتانیاهو را ترور کنید
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار