به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، زمانیان، دبیر شورای سیاست گذاری جایزه نوآوری و اجتماعی جانا در نشست خبری این رویداد که امروز در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، گفت: دستاورد مهم سپاه پاسداران را در حمله موشکی موفقیت امیز تبریک میگوییم.
زمانیان گفت: مسیری که یک سال ونیم قبل آغاز شده و هفته آینده اختتامیه آن برگزار میشود.
وی افزود: در حوزههای که توانستیم خودمان را در جاهای بین المللی معرفی کند یکی از راه آن استفاده از الگوی موفق است مانند حوزه موشکی، پزشکی و... از جمله این موارد است.
زمانیان اضافه کرد: یاد گرفتیم که در ایران اول بشناسیم، معرفی و سپس تقدیر کنیم و این بنای اولیه این جایزه است و تلاش شده که این جایزه غیر دولتی است و توسط یک نهاد مردمی برگزار میشود.
وی ادامه داد: گام بعدی ما ایجا دبیرخانه این جایزه است که این مدلها قابل تکثیر است. انتظار ما هم این است که دولت حمایت خود را از این برنامهها انجام دهد.
در ادامه این نشست جعفری، دبیر کل جایزه نوآوری اجتماعی گفت:۱۵۰۰ جایزه در این رویداد بررسی کردیم به این جمع بندی رسیدیم که بهترین روش تقدیر از این طرح ها است .در جانا به دنبال پیدا کردن ایدهها نیستیم به دنبال معرفی کارآفرینان هستیم.
وی افزود:منتخبین در سه سطح معرفی میشوند،؛سطح اول جایزه امید جانا است، سطح دوم جایزه سپهر جانا و سطح سوم جایزه شمس جانا است . جایزه جانا هر دوسال یک بار برگزار میشود و پس از برگزاری فراخوان دور دوم داده میشود.
در ادامه نیزمحمد رسولی، دبیر جایزه جانا گفت:فعالیت این جایزه از ۱۴۰۰ شروع شد د اردیبهشت ۱۴۰۲ اولین جلسه شورای سیاست گذاری آغاز شد.فراخوان از مهر تا اواخر آبان ۴۰۲ بود و در زمان فراخوان ۸۴۱ طرح ارسال شد.
وی اضافه کرد: طرحها از طریق شورای معین غربال شد و ۱۷۶ طرح اصلی انتخاب شد، این طرحها ارزیابی شد و ۵۴ طرح نهایی به شورای علمی راه پیدا کردند.طرحها در ۵ کمیته بررسی شد و در نهایت در هر یک از محورهای ۵ گانه ۴ طرح معرفی شد که ۲۱ طرح به عنوان نهایی انتخاب شدند.
رسولی یادآورشد:جانا دو بخش دانشجویی و دانش آموزی هم داشت که در بخش دانش آموزی ۴ طرح برگزیده شد و در رویداد دانشجویی ۳۶ طرح برگزیده شدند و در نهایت از ۱۲ طرح، سه طرح برگزیده و تقدیرشدند.