کد خبر:۱۱۸۰۸۰۴

ادامه بمباران منطقه المریجه توسط رژیم صهیونیستی و عدم امکان امدادرسانی + فیلم

بمباران منطقه المریجه توسط رژیم صهیونیستی برای سومین روز متوالی ادامه دارد و به‌دلیل شرایط خطرناک، امکان امدادرسانی و ورود نیرو‌های امدادی به این منطقه وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری دانشجو، منطقه المریجه در سه روز اخیر تحت بمباران شدید جنگنده‌های رژیم صهیونیستی قرار دارد و دود غلیظی همچنان از این منطقه به هوا بلند می‌شود.

هیچ یک از نیرو‌های امدادی و خبرنگاران اجازه ورود به این منطقه را ندارند. شب گذشته، صلیب سرخ لبنان اعلامیه‌ای منتشر کرد و از مردم آزادۀ لبنان خواست تا برای کمک به هم‌وطنان خود در المریجه حضور یابند، اما به‌دلیل عدم همراهی برخی نهادها، عملیات امدادرسانی صبح امروز لغو شد.

بمباران منطقه المریجه همچنان ادامه دارد و به‌دلیل شرایط موجود، امدادرسانی به افراد آسیب‌دیده غیرممکن است.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار