آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۱۸۰۶
در دوره چهل و یکم صورت می‌گیرد؛

نمایش ویژه فیلم‌های کوتاه ویم وندرس در جشنواره فیلم‌کوتاه تهران

همزمان با برگزاری چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران برخی از فیلم‌های کوتاه و نیمه بلند ویم وندرس نویسنده و کارگردان شهیر سینمای آلمان و جهان در این رویداد نمایش داده می‌شود.
نمایش ویژه فیلم‌های کوتاه ویم وندرس در جشنواره فیلم‌کوتاه تهران

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نمایش ویژه فیلم‌های کوتاه ویم وندرس یکی از بخش‌های خاص این رویداد است که روز دوشنبه ۳۰ مهر در یک سانس شامل چهار فیلم از این سینماگر برجسته صورت می‌گیرد.


"همان بازیکن دوباره شلیک می‌کند"، "اتاق ۶۶۶"، "بازدید دوباره از شهر نقره‌ای" و "زاویه معکوس" به ترتیب آثار کوتاه و نیمه بلند داستانی، مستند، تجربی و مستند این فیلمساز هستند که از ساعت ۲۰:۳۰ روز دوشنبه ۳۰ مهر در جریان چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران در سالن ۱۰ خانه جشنواره نمایش ویژه خواهند داشت.


ویم وندرس کارگردان، عکاس و نویسنده آلمانی متولد سال ۱۹۴۵ در دوسلدورف است. او به‌خاطر فیلم‌هایش که واجد مضامین فلسفی و احساسی عمیق هستند، شهرت دارد و به عنوان یکی از چهره‌های برجسته سینمای نوین آلمان شناخته می‌شود.

 
او آثار متنوعی را در کارنامه خود دارد که برخی از معروف‌ترین آنها فیلم‌های «پاریس تگزاس» (۱۹۸۴) و «زیر آسمان برلین» (۱۹۸۷) هستند که نه تنها جوایز زیادی از جشنواره‌های بین‌المللی کسب کرده‌اند، بلکه تأثیر زیادی بر سینمای اروپا و آمریکای شمالی داشته‌اند. این هنرمند در سال ۱۹۸۴ به‌دلیل فیلم «پاریس تگزاس» جایزه نخل طلا از جشنواره فیلم کن را دریافت کرد و همچنین در سال ۱۹۸۷، به‌خاطر «زیر آسمان برلین» جایزه بهترین کارگردانی این جشنواره را به خود اختصاص داد.  

 
وندرس به خاطر پرداختن به مسائل اجتماعی و انسانی با زیبایی‌شناسی منحصر به فرد شناخته می‌شود و تأثیر قابل توجهی بر سینمای تجاری و هنری جهان داشته است.


چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران به دبیری مهدی آذرپندار ۲۷ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار