آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۳۱۸۳

نماینده شهرکرد: قانون عفاف و حجاب به زودی تقدیم دولت می‌شود

نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی گفت: تمام مراحل این قانون طی و به تصویب شورای نگهبان رسیده و به مجلس ابلاغ شده است که به زودی مجلس شورای اسلامی باید قانون عفاف و حجاب را به دولت نیز ابلاغ کند.

احمد راستینه صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو در خصوص اجرای قانون حجاب گفت: مسئله عفاف و حجاب به خودی خود مسئله نیست، چون عفاف و حجاب گره خورده با قانون خانواده، نظام فرهنگی و تمدنی ما حائز اهمیت شده، چون خانواده ما حائز اهمیت است.

نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی افزود: شما می‌دانید در خانواده محور اصلی حفظ خانواده زن است و حفظ هویت خانوادگی، فرهنگی تمدن و حفظ این سرمایه ارزشمندی که به واسطه سالیان متمادی حتی قبل از ورود اسلام به ایران در تمدن‌ها نهادینه شده است از مهم‌ترین مسائل است.

راستینه بیان کرد: خانواده‌های ایرانی جز نجیب‌زادگانند و در جهان به نجیب‌زادگان معروفند این هم قبل از ورود اسلام به ایران است و وقتی اسلام به ایران وارد شد به این نجاب‌زادگی قداست و ارزش شرعی بخشید وگرنه نجیب‌زادگی به تمدن کهن ما برمی‌گردد که این سرمایه بزرگ با حفظ خانواده و رکن خانواده که دختران امروز و مادران آینده هستند حفظ می‌شود.  

وی گفت: تمام مراحل این قانون طی و به تصویب شورای نگهبان رسیده و به مجلس ابلاغ شده است که به زودی مجلس شورای اسلامی باید قانون عفاف و حجاب را به دولت نیز ابلاغ کند.

وی در ادامه در خصوص تایید یا رد مسئله تقدیم لایحه لغو قانون اشتغال دوتابعیتی‌ها توسط رئیس جمهور به مجلس اظهار کرد: همه کشور‌ها و نظام‌ها دنبال این هستند که منفذ‌های نفوذ را کور کنند چراکه خدایی ناخواسته گاهی یک نفوذ در مشاغل حساس می‌تواند ضربات هولناکی بر پیکر یک کشور وارد کند.  

راستینه  ادامه داد: ما در قانون مشاغل حساس مصوب کردیم که افرادی که خود و یا فرزندانشان دارای تابعیت دوگانه باشند نمی‌توانند در این جایگاه‌ها قرار گیرند که طبیعی است همگان باید از این قانون تمکین کنند.

لایحه لغو اشتغال دوتابعیتی‌ها در مجلس شورای اسلامی وصول نشده است

نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس انقلاب اسلامی با بیان اینکه مطمئن هستیم که رئیس جمهور هم تلاش می‌کند از این قانون تمکین کند، اظهار داشت: تا کنون در مجلس شورای اسلامی لایحه‌ای با هدف اصلاح این قانون وصول نشده و بعید است که دولت چنین کاری کند، چون دولت مجری قانون است و می‌داند تخصیص قانون با دو سوم آرای نمایندگان امکان‌پذیر است و معمولاً مجلس از چنین کاری استقبال نخواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار