کد خبر:۱۱۸۳۴۸۰
در گفت‌وگو با دانشجو مطرح شد

صادرات خاویار از قلب روستای ده شیخ کهگیلویه و بویراحمد

مزرعه ۱۴ هکتاری پرورش ماهیان خاویاری در روستای ده شیخ پاتاوه شهرستان دنا واقع در استان کهگیلویه و بویراحمد به عنوان دومین طرح بزرگ شیلات در خاورمیانه قرار است که در صورت حمایت دولت و ارائه تسهیلات و سرمایه در گردش می‌تواند تحولی چشمگیر در صنعت شیلات این خطه فراهم کند.

علی معتمدی پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو بیان کرد: طرح پرورش هزار تنی ماهی خاویاری روستای دهشیخ بخش پاتاوه یکی از طرح‌های بینظیر پرورش ماهی هست و این طرح دومین طرح کشور، پس از جویبار مازندران و حتی خاورمیانه است.

معتمدی پور مزرعه ماهیان خاویاری اسلامی را با عنوان مراورید اولین مزرعه احداثی در این استان اعلام کرد و گفت: بعد از آن ۲ طرح دیگر ماهیان خاویاری را در منطقه خیرآباد گچساران احداث شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه سرمایه‌گذار با وجود حجم بالای کار فقط یک میلیارد تومان تسهیلات گرفته است افزود: در فاز توسعه این طرح به تسهیلات ساخت و سرمایه در گردش نیاز خواهد بود و جهاد کشاورزی از این طرح موفق حمایت خواهد کرد.  

معتدی پور تصریح کرد:دوره بهره‌برداری گونه‌های مختلف بین پنج تا ۱۰ سال است و از آنجایی که عمده مصرف خاویار در خارج از کشور است باید همه نهاد‌های متولی کمک کنند که مسیر صادرات این محصول ارزشمند و گران‌قیمت هموار شود.  

اسلامی سرمایه گذرطرح پرورش خاویار کهگیلویه و بویراحمد در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو گفت: این مجموعه ۱۰ سال پیش احداث شده و برای ۷۰ نفر اشتغالزایی کرده است.

وی با بیان اینکه زمین این طرح ۱۴ هکتار است که تاکنون پنج هکتار آن به اجرای طرح اختصاص یافته است افزود: چند نوع ماهی خاویاری از جمله فیل ماهی، اوزونبرون، سیبری و استرلیاد در این مجموعه پرورش داده می‌شود.

سرمایه گذرطرح پرورش خاویار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: اجرای این طرح خدمت بزرگی به استان و کشور است و از لحاظ درآمد و تامین امنیت غذایی بسیار کمک کننده خواهد بود.

اسلامی ابراز کرد: قیمت خاویار فیل ماهی ۲۵ میلیون تومان و استرلیاد هشت میلیون تومان است و در یک ماه گذشته تجار کویتی برای خاویار به این مزرعه مراجعه کرده بودند.

کهگیلویه و بویراحمد بهشت آبزی پروری بوده و در مسیر قطب شدن تولید بخش شیلات قرار گرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار