آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۴۱۲۴

پیگیری ۱۲ هزار نفر از اهالی گلستان برای مقاوم‌سازی مسکن روستایی

معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گلستان با اشاره به پیشرفت مطلوب مقاوم‌سازی خانه‌های روستایی در استان گفت: ۱۲ هزار گلستانی پیگیر مقاوم‌سازی مسکن روستایی هستند

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مرتضی احمدی در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون مالکان ۱۲ هزار واحد مسکونی به بانک‌ها معرفی شدند و از این تعداد، ۱۰ هزار واحد به مرحله انعقاد قرارداد و آغاز عملیات اجرایی رسیده است.

وی با بیان اینکه به متقاضیان ساخت مسکن در سال‌های گذشته که روند ساخت واحد مسکونی آن هنوز به اتمام نرسیده تسهیلات متمم تا سقف یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال پرداخت می‌شود، افزود: از ۱۲ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی روستایی گلستان، ۱۲ هزار واحد مسکن مربوط به ۲ بخش متمم(نیمه تمام) و احداثی است.

معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گلستان بیان کرد: از سال‌های گذشته مساله نوسازی و مقاوم‌سازی مسکن روستایی در کشور در دستور کار قرار گرفته و سالانه برای ۲۰۰ هزار واحد مسکونی هدفگذاری انجام می‌شود.

احمدی شرایط ساخت و مقاوم‌سازی مسکن روستایی در گلستان را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: ساخت مسکن روستایی بیش از ۱۵ سال در گلستان کلید خورده از لحاظ کیفی و فنی شرایط مناسبی دارد و از لحاظ اعتباری نیز مشکلی نداریم.

وی از تامین اعتبار ساخت ۱۲ هزار و ۵۰۰ خانه روستایی در این استان خبر داد و یادآور شد: از این تعداد تاکنون ۱۲ هزار واحد مسکونی به بانک‌های عامل معرفی شده و انعقاد قرارداد حدود ۸۰ درصد این واحدها انجام شده است.

معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گلستان، سقف تسهیلات مسکن روستایی را سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعلام کرد و توضیح داد: این تسهیلات با کارمزد پنج درصد و دوره بازپرداخت ۲۰ ساله و در قالب ضمانت زنجیره‌ای به متقاضیان روستایی پرداخت می‌شود.

گلستان ۹۳۳ روستای بالای ۲۰ خانوار دارای طرح هادی دارد و ۴۷ درصد از جمعیت یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفری این استان، در روستاها اسکن هستند

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار