گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو: در سالروز طوفان الاقصی و به مناسبت گرامیداشت شهدای بزرگ مقاومت شهیدان سید حسن نصرالله و اسماعیل هنیه، عبدالله نکونام سفیر جمهوری اسلامی ایران در برزیل با حضور در یک نشست وبیناری به تبیین شرایط رژیم صهیونیستی در یکسال گذشته پرداخت.
با فاصله کمی پس از این سخنرانی رژیم صهیونیستی با استفاده از ابزارهای رسانهای خود در برزیل از طریق یک رسانه وابسته به این رژیم به نام گزتا دوپوو و ستون نویس آن با نام لئوناردو کوتینو حملاتی را علیه سفیر کشورمان در فضای رسانهای و افکار عمومی در دستور کار قرار داده و در اقدامی خود بزرگ پندارانه ضمن تقبیح سفیر کشورمان او را به استفاده از مصونیت سیاسی برای طرح انتقاد از رژیم صهیونیستی متهم و به اقدامات تبلیغاتی از طریق امکانات سایبری خود پرداختند.
در مقابل این اقدام سفارت جمهوری اسلامی ایران در برزیل در اقدامی هوشمندانه و روشنگرانه پاسخ این رسانه و ستون نویس آن را در فضای مجازی به نحو مناسبی داد که مورد توجه فعالان حوزه فضای مجازی در برزیل قرار گرفت به نحوی که توییت تبیینی سفارت ایران تاکنون علاوه بر دیده شدن از سوی ۱۳ هزار نفر نفر به میزان بالایی لایک شده و همچنین از سوی دهها حساب مورد ریتوییت قرار گرفته است.
متن توییت رسانه حامی رژیم صهیونیستی و ترجمه آن و توییت سفارت ایران و ترجمه آن به شرح زیر است: "سفیر ایران در برزیل ستاره اصلی یک رویداد آنلاین بود که اقدامات تروریستی حماس را جشن گرفت، اما اشکالی ندارد مصونیت دیپلماتیک به درد این کارها و بسیاری موارد دیگر میخورد نه؟! "
در مقابل سفارت ایران در پاسخ به گستاخی خبرنگار حامی رژیم صهیونیستی نوشت: "برای دفاع از حقوق مظلومین، مردمی که سرزمینشان غصب شده و به اشغال درآمده، نزدیک به ۴۵ هزار کودک، زن و مردم بی پناه که در گرسنگی و محاصره یکساله و در نوبت کشتار قرار دارند، باید ستاره بود و باید درخشید. همانگونه که قاتلان و حامیان آنها نه ستاره اند و نه درخشان، بلکه تاریک هستند و با خود چیزی جز تاریکی نیاورده اند. برای دفاع از حقیقت و مظلومیت مصونیت لازم نیست، اما برای ندیدن آنچه اتفاق میافتد، از خیلی چیزها باید مصونیت داشت، از جمله وجدان بشری. "
همچنین رافائل موشادو رئیس گروه مقاومت جدید برزیل در واکنش به زیاده گویی خبرنگار وابسته به اسرائیل نوشت: زیر سوال بردن مصونیت دیپلماتیک یک سفیر برای اعمالی که نه تنها قوانین برزیل را نقض نمیکند، بلکه مطابق با روح قانون اساسی ما است، نشانه آن است که روزنامه نگار باید کمی بیشتر مطلع باشد.