آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۵۰۳۰

۳ هزار ساخت و ساز منزل مسکونی غیرمجاز در اطراف شهر یاسوج

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: سه هزار ساخت و ساز منزل مسکونی غیرمجاز در اطراف شهر یاسوج در دست اجرا است که بالاتر از ۵۰۰ پرونده و حکم قلع و قمع در جهاد کشاورزی تجمیع شده و قرار است اجرا شوند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید علی معتمدی پور، رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه وبویراحمد در نشست شورای اداری کهگیلویه وبویراحمد در یاسوج، با اشاره به طرح سرشماری کشاورزی استان در آبان ماه امسال، اظهار کرد: در بحث آمارگیری انتظار داریم فرمانداران استان همکاری بیش از پیش داشته باشند.

معتمدی پور افزود: آمادگی در این مجموعه ایجاد شده است و مشکل حادی وجود ندارد و به هماهنگی بین دستگاهی وجود دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه وبویراحمد تأکید کرد: سه پروژه مهم جهاد کشاورزی در شهرستان دنا در دست اجراست که یکی در حد ۹۵ درصد است به این دلیل که ولتاژ برقی که باید برای اینها تأمین شود، تأمین نشده هنوز بهره‌برداری نشده است وگرنه قابل‌بهره‌برداری است و مابقی در حال تأمین اعتبار هستند.

وی تصریح کرد: موردی در استان وجود دارد که نیاز به تصمیم جامع در استان دارد شهر یاسوج سومین شهر مهاجرپذیر کشور است که جمعیت حاشیه‌نشین از جمعیت شهرنشین بالاتر است و بحث تغییر کاربری اراضی کشاورزی موضوع مهمی است که یک تهدید مهم برای امنیت غذایی محسوب می‌شود.

معتمدی پور ادامه داد: یک طرح جامع که قرار است ابلاغ بشود، موضوع ابلاغ روستا‌های اطراف به شهر یاسوج است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه وبویراحمد اگر قلع و قمع انجام نشود ترک فعل مسئولان محسوب می‌شود و اگر هم انجام شود در زمینه امنیت اجتماعی می‌تواند تبعاتی داشته باشد؛ چون بالاتر هزار میلیارد تومان ساخت‌وساز غیرمجاز در مجموعه شهر انجام‌گرفته است خواهش داریم موضوع الحاق تعیین تکلیف شود.

معتمدی پور تأکید کرد: طرح جامع گردشگری را نیز خواهش داریم در دستور کار قرار دهید تا تکلیف ما در بحث سرمایه‌گذاری و تغییر کاربری‌ها مشخص شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار