کد خبر:۱۱۸۵۲۱۴

مسابقه دانشجویی «به توان هایتک» فردا برگزار می‌شود

آزمون مجازی مسابقه کتاب‌خوانی «به توان هایتک» ویژه دانشجویان سراسر کشور فردا از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی باشگاه کتاب‌خوانی دانشجویان ایران به نشانی BookRc.ir برگزار می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از سازمان جهاد دانشگاهی تهران، این آزمون به‌همت معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران برای دانشجویان علاقه‌مند کتاب‌خوانی برگزار می‌شود. این افراد می‌توانند فردا دوشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۳ با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی باشگاه کتاب‌خوانی دانشجویان ایران به نشانی BookRc.ir به‌صورت آنلاین(برخط) از ساعت ۹ تا ۲۴ در این مسابقه شرکت و با یکدیگر رقابت کنند.

در این دوره از مسابقات ۱۰ جایزه ۱۰ میلیون ریالی به برگزیدگان اهدا می‌شود.

هم‌چنین دانشجویان می‌توانند فایل الکترونیکی کتاب را از نرم‌افزار کاربردی «فراکتاب» تهیه کنند.

«به توان هایتک»، روایتی از تأسیس و پیشرفت‌های غرورانگیز یک شرکت دانش‌بنیان است که مهندسان جوان این شرکت، به‌ویژه در تنگاهای وابستگی و تحریم که بخش‌های مهمی از صنعت برق و انرژی کشور با بن‌بست و بحران مواجه شده بود، با دانش، همت و نوآوری‌هایشان، کشور را به سلامت از این مسیر عبور دادند.

مسابقه دانشجویی «به توان هایتک» فردا برگزار می‌شود

 

کد خبر
برچسب ها:
کتاب فناوری
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار