کد خبر:۱۱۸۶۲۲۰
در حاشیه سی و چهارمین نشست مجمع عمومی فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و هلال‌احمر تاکید شد

توسعه خدمات درمانی هلال‌احمر ایران در قرقیزستان/ اعلام آمادگی برای صادرات دارو و تجهیزات پزشکی

رئیس جمعیت هلال‌احمر کشورمان در حاشیه نشست مجمع عمومی فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال‌احمر در ژنو با رئیس جمعیت هلال‌احمر قرقیزستان دیدار و با توجه به درخواست قرقیزستان؛ بر آمادگی و توانمندی هلال‌احمر ایران برای راه‌اندازی و مدیریت مرکز درمانی در این کشور تاکید کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال‌احمر که برای شرکت جلسات مجمع عمومی فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و هلال‌احمر در ژنو حضور دارد، در حاشیه مراسم افتتاحیه مشترک مجمع و شورای نمایندگان، با رئیس جمعیت هلال‌احمر قرقیزستان دیدار و گفتگو کرد.

کولیوند در دیدار با رئیس جمعیت هلال‌احمر قرقیزستان با اشاره به ظرفیت‎های بی‌شمار هلال احمر ایران، گفت: بیش از ۳ میلیون داوطلب در اقدامات و فعالیت‌های بشردوستانه با هلال‌احمر ایران همکاری دارند و حدود ۷۰ هزار امدادگر در زمان وقوع سیل و زلزله و دیگر حوادث طبیعی و انسان‌ساخت، مشغول امدادرسانی به حادثه‌دیدگان و افراد نیازمند به خدمات امدادی هستند.

وی ادامه داد: هلال‌احمر ایران طبق اصول اساسنامه‌ای خود، تنها متولی ارائه خدمات درمانی در خارج از کشور است و برهمین اساس، ۱۶ مرکز درمانی و توانبخشی در کشور‌های آسیایی، آفریقایی و آمریکایی دارد و ۲ بیمارستان فعال این جمعیت در دوبی و عراق خدمات فوق تخصصی به بیماران مراجعه کننده ارائه می‌دهند.

گفتنی است محور‌های اصلی مذاکرات و درخواست‌های هلال احمر قرقیزستان در این جلسه عبارت بودند از:

-تاسیس و راه اندازی بیمارستان

-ایجاد و برپایی کلینیک توانبخشی

-ایجاد و تاسیس دانشکده علوم پزشکی مشترک

-صادرات دارو و تجهیزات تولیدی جمعیت هلال اجمر کشورمان به قرقیزستان

-تامین کادر سلامت جهت ارائه خدمات درمانی.

همچنین در این دیدار، بر توانمندی جمعیت هلال‌احمر ایران برای ایجاد دانشگاه مشترک و صادرات دارو و تجهیزات پزشکی تولید هلال‌احمر کشورمان به قرقیزستان، تاکید شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار