به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، علی رحمانی در جلسه ستاد تنظیم بازار استان قزوین که در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: نظارت بر بازار در این شرایط بایستی جدی گرفته شود و ضمن تقسیم کار به صورت ثابت مدیریت کنیم تا تنظیم بازار به خوبی انجام شود.
وی ادامه داد: بخشنامههای متعدد ستاد ملی تنظیم بازار از چالشهای هر استان است و میتواند برنامهریزی را با مشکل مواجه کند. در ضمن روال نظارت بر ستاد تنظیم بازار در استانها باید به صورت یکپارچه انجام شود و دستورالعمل واحد داشته باشیم تا شرایط بازار تنظیم شود.
معاون اقتصادی استانداری قزوین افزود: باید مراقب باشیم سقف افزایش قیمت محصولات لبنی تا ۳۰ درصد نسبت به سال قبل باشد و استانداردها رعایت شود و با گرانفروشی شیر و محصولات لبنی مقابله کرد.
رحمانی بیان کرد: در سامانه ۱۲۵ انواع اقلام لبنی قیمتگذاری شده و واحدهای تولیدی مکلف هستند که با همین قیمت محصولات خود را عرضه کنند که از دو روز قبل این قیمتگذاری انجام شده است.
وی تصریح کرد: از آنجا که برخی شرکتها افزایش قیمت داشتهاند، باید اعلام شود که این ۳۰ درصد نسبت به قیمت سال قبل است و در ضمن باید نظارت شود تا محصولات لبنی در سطح شهر یک تناسب قیمت داشته باشند و یک کمیته باید این تناسب قیمت را تعیین کند.
معاون اقتصادی استاندار قزوین عنوان کرد: با افزایش قیمت نان در حال حاضر یک نظارت جدی بر پخت آنها صورت میگیرد و اگر تخلف کنند از سهمیه آرد آنها کم میشود.
رحمانی یادآور شد: اینکه برخی ادعا میکنند فعالیت نانواییها از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نیست صحت ندارد، زیرا متقاضی ایجاد نانوایی در استان قزوین همچنان زیاد است.