
کد خبر:۱۱۸۹۴۰۱
شمار کشتهشدگان انفجار امروز بلوچستان پاکستان به هفت نفر رسید
انفجار بمب در منطقه مستونگ واقع در ایالت بلوچستان پاکستان جان هفت نفر را گرفت و تعداد دیگری نیز زخمی شدند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از تلویزیون ملی پاکستان، پلیس در ایالت بلوچستان اعلام کرد که انفجار امروز خودرو نیروهای امنیتی را هدف گرفت و طی هفت نفر از جمله چند دانش آموز کشته شدند.
نخست وزیر پاکستان طی پیامی انفجار تروریستی در شهر مستونگ که چندین نفر طی آن زخمی شدند، را محکوم کرد.
تاکنون هیچ گروهی مسوولیت انفجار امروز در کویته را برعهده نگرفته است. گروههای تجزیه طلب بلوچ در ایالت بلوچستان که از سوی دولت پاکستان در فهرست سازمانهای تروریستی قرار دارند، مسوولیت بیشتر حملات انتحاری و بمبگذاریها را در این ایالت برعهده میگیرند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.