کد خبر:۱۱۸۹۵۹۴

زخمی شدن ۱۹صهیونیست در پی اصابت موشک حزب‌الله

رسانه‌های رژیم صهیونیستی امروز شنبه از زخمی شدن ۱۹ صهیونیست بر اثر اصابت موشک حزب الله لبنان به شهرک الطیره در مرکز سرزمین‌های اشغالی خبر دادند.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه المیادین، رسانه‌های رژیم صیهونیستی اعلام کردند که مقاومت اسلامی لبنان بامداد امروز شنبه تل‌آویو و مناطق اطراف آن را با موشک هدف قرار داد.

ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد که دو فروند از سه فروند موشک شلیک شده را رهگیری کرد.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که یک موشک به ساختمانی در شهرک الطیره در مرکز سرزمین‌های اشغالی اصابت کرد و بر اثر آن ۱۹ صهیونیست زخمی شدند.

این رسانه‌ها همچنین از اصابت یکی دیگر از موشک‌ها به منطقه «شارون» در عمق تل آویو خبر دادند و اذعان کردند که این حمله خسارات سنگینی در پی داشته است.

پیشتر رسانه‌های رژیم صهیونیستی از به صدا درآمدن آژیر‌های خطر در تل آویو و مناطق اطراف آن خبر داده بودند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی بامداد امروز اعلام کرده بودند که همزمان با به صدا درآمدن آژیر‌های خطر، سامانه‌های پدافندی در حال تلاش برای مقابله با موشک‌های شلیک شده به این منطقه هستند.

ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز شنبه همچنین از شلیک ۱۵ فروند موشک از خاک لبنان به سمت نطقه الجلیل الاعلی و دو منطقه خلیج حیفا و الجلیل در شمال فلسطین اشغالی و رهگیری برخی از آنها خبر داد.

ارتش رژیم صهیونیستی از دوشنبه دوم مهر حملات گسترده به مناطق مختلف جنوب لبنان را آغاز کرد.

حزب‌الله لبنان در مقابل هدف قرار گرفتن غیرنظامیان در این کشور سکوت نکرد، بلکه از همان دقایق اولیه، عملیات‌های متعدد علیه مواضع و شهرک‌های صهیونیست نشین در شمال فلسطین اشغالی را در دستور کار قرار داد و طی روز‌ها و ساعت‌های گذشته با پرتاب صد‌ها موشک، مواضع ارتش رژیم صهیونیستی را موشک باران کرده است و همچنان به شکار نظامیان و ادوات زرهی اشغالگران در نبرد زمینی ادامه می‌دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار