به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، هادی حقبین معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در حاشیه بازدید خبرنگاران از پارکینگ نیایش که امروز چهارشنبه ۱۴ آبان ماه ۱۴۰۳ برگزار شد، با بیان اینکه در منطقه ۳ یکی از مهمترین چالشها کمبود پارکینگ بود، اظهار کرد: در محدوده بیمارستان شهید رجایی و بوستان ملت به جهت حجم مراجعات و ترافیک خودروهای عبوری نیاز جدی به اجرای پارکینگ عمومی و طبقاتی بود که در محدوده بوستان ملت یک پارکینگ پیش بینی شد. به جهت ملاحظات پیرامونی طرح لزوماً پروژه در طبقات منفی برای دسترسی به تونل نیایش اجرا شد.
وی با تاکید بر اینکه تکنیک ساخت پروژه به صورت تاپ داون است، بیان داشت: پروژه بسیار فنی است و با ظرفیت ۱۲۸۷ خودرو و با زیربنای ۵۳ هزار متر مربع در دست اجراست. این پروژه این امکان را در آینده فراهم میکند که مشکل پارکینگ این محدوده حل بشود. با اتصال پارکینگ به تونل نیایش امکان دسترسی از تونل فراهم است و خودروها از فراز سطح صفر به بزرگراه نیایش و کردستان جنوب دسترسی پیدا میکنند.
حقبین با بیان اینکه روش کار تا تراز منفی پنج خاکبرداری به سمت پایین بود؛ به لحاظ طراحی در برابر زلزله طراحی کاملی دارد و از امنترین پروژههای عمرانی پایتخت است، گفت:، چون به روش تاپ داون اجرا میشود سرعت عمل پارامتر مهمی است. پروژه در گذشته شروع شد و مورد بی توجهی قرار گرفت، اما در طی سه سال اخیر عملیات سرعت خوبی داشته و عملاً به مرحله نهایی نزدیک شدیم.
معاون شهردار تهران با بیان اینکه در حین کار به طور مرتب سازه را پایش میکنیم که رفتار سازه را در نشستهای موضعی بررسی کنیم، خاطرنشان کرد: فعلاً به مرحله فندانسیون رسیدیم؛ روی ۴۰ درصد پروژه را تحویل گرفتیم این در حالی بود که ۹ سال از شروع ساخت پروژه گذشته بود و در عرض ۳ سال ۲۰ درصد رشد عملیاتی داشتیم.
وی ادامه داد: مهمترین نکته مورد توجه ما تکمیل سازه است. هدف ما تا پایان امسال تکمیل سازه است و برنامه ریزی میکنیم اوایل سال آینده سازه را تکمیل کنیم.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با بیان اینکه برنامه این است در اعتبار سال آینده موضوع تأسیسات پروژه را حل کنیم، گفت: هزینه ساخت این پروژه حدود ۱،۵۰۰ میلیارد تومان است که ۱۳۰۰ میلیارد فقط به بخش پارکینگ و ۲۰۰ میلیارد معطوف به بخش تجاری است. از این مقدار به پول امروز ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است. تا پایان سال ۳۰۰ میلیارد به پروژه تزریق میکنیم و برای تأسیسات هم ۷۰۰ میلیارد لازم داریم.