آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۲۱۶۱

توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر، راه حل رفع ناترازی برق کشور

معاون‌ هماهنگی توزیع شرکت توانیر در بازدید از شرکت توزیع برق استان مرکزی و نشست هم اندیشی با مدیران این شرکت در اراک، راه حل رفع ناترازی برق در کشور را توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر دانست و اظهار کرد: ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی در قالب طرح تولید در توزیع یکی از ۱۴ مگاپروژه مهم در این راستا است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محسن ذبیحی معاون‌ هماهنگی توزیع شرکت توانیر در بازدید از شرکت توزیع برق استان مرکزی و نشست هم اندیشی با مدیران این شرکت در اراک، اظهار کرد: رفع ناترازی برق در کشور با توسعه نیروگاه‌های تجدید پذیر محقق می‌شود و ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی در قالب طرح تولید در توزیع یکی از ۱۴ مگاپروژه مهم در این راستا است.

ضبیحی افزود: بحث توسعه نیروگاه‌ها، کاهش تلفات، هوشمندسازی، کنترل پذیری فیدرهای حساس برای مدیریت بار در زمستان پیشرو و تابستان ۱۴۰۴ بسیار مهم است.

وی بیان کرد: نگاه ویژه‌ای در راستای ایجاد نیروگاه‌های تجدیدپذیر در کشور حاکم است و سیاست‌های تشویقی خوبی نیز برای این مهم وجود دارد. معاون‌ هماهنگی توزیع شرکت توانیر ادامه داد: توجه به نیروگاه‌های تجدیدپذیر باعث افزایش تولید، کاهش آلودگی و رونق اقتصادی می‌شود و لازمه آن حرکت و تلاش جدی در این حوزه است.

ذبیحی گفت: شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی برنامه‌های استراتژیک مناسبی در این راستا دارد و نیاز است یک بازنگری صورت گیرد. وی اظهار کرد: شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی در راستای گذر از پیک تابستان امسال برنامه خوبی داشت و برنامه‌های مدیریت بار در این استان دقیق اجرا شد.

معاون‌ هماهنگی توزیع شرکت توانیر افزود: پیشرفت پروژه تبدیل سیم به کابل در استان مرکزی مطلوب است و این فرایند با مهارت و تخصص نیروها به خوبی اجرا شده اما همواره باید دقت نظر کامل در تهیه تجهیزات و انواع کابل مناسب بکار گرفته شود.

محمدرضا کفیلی مدیرکل دفتر مهندسی و راهبری شبکه توزیع شرکت توانیر هم در این نشست گفت: در اجرای تمام امور، کلیه دستورالعمل‌های ابلاغی از طرف شرکت توانیر باید اجرایی و گزارش پیشرفت به توانیر ارسال شود.

کفیلی افزود: با توجه به اهمیت دارایی‌های فیزیکی در صنعت برق، لزوم بازنگری و برنامه‌ریزی برای مدیریت بهتر و نگهداری صحیح از این دارایی‌ها و بکارگیری تمامی پتانسیل‌های شرکت ضروری است.

وی بیان کرد: توجه به شناسایی فیدرهای حساس، تعدیل روشنایی معابر و حرکت به سمت روشنایی هوشمند، توسعه فیدرها، برنامه‌ریزی اتوماسیون شبکه، کنترل پذیری پست‌های عمومی، بحث اطلاع رسانی مدیریت بار و سرویس شبکه‌ها برای عبور از ایام پیک، امری ضروری است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی هم در این نشست گزارشی از فعالیت‌های شرکت در حوزه بهره‌برداری، مهندسی و برنامه ریزی ارایه کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار