آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۳۸۹۰

۴۸ درصد جان باختگان حوادث رانندگی در زنجان عابران پیاده هستند

رئیس اداره آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور استان زنجان گفت: در سال جاری ۴۸ درصد از جان باختگان ناشی از حوادث رانندگی درون شهری مربوط به عابران پیاده و ۳۲ درصد به راکبان موتورسیکلت اختصاص دارد.

به گزارش گروه استان‌های خبرنگاری دانشجو، سید پیمان شبیری رئیس اداره آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور استان زنجان گفت: با توجه به اینکه سطح حفاظت عابر پیاده در تصادفات بسیار پایین است، عابران باید بیشتر مراقب جان خود باشند و برای عبور از عرض راه حتما از محل های خط کشی و پل های عابر پیاده استفاده کنند.

وی اظهار کرد: عابران پیاده به صرف اینکه حق تقدم با آنها بوده و محل عبوری جزوی از شهر است نباید بدون توجه و به یکباره وارد معابر شوند.

شبیری، قطعی برق تقاطع ها را از چالش های جدید ترافیکی در شهر بیان کرد و یادآور شد: طی روزهای اخیر گره های ترافیکی را در سطح شهر شاهد هستیم که نارضایتی شهروندان را در پی داشته است.

وی ادامه داد: قبل از آغاز اجرای طرح خاموشی های با برنامه در سطح شهر، جلسات، پیگیری ها و مکاتبات متعددی با دستگاه های مرتبط مانند شهرداری و اداره برق زنجان انجام و تاکید شد که چراغهای راهنمایی تقاطع باید مجهز به سیستم " یو پی اس" یا پنل خورشیدی شود.

شبیری گفت: با توجه به فراوانی تقاطع ها امکان حضور فیزیکی پلیس در همه آنها نیست و دستگاههای مرتبط باید با اقدامات لازم از قطعی برق چراغهای راهنمایی و رانندگی جلوگیری کنند تا شاهد افزایش تصادفات در سطح شهر نباشیم.

وی با تاکید بر لزوم همکاری و صبوری رانندگان برای حل مشکل ایجاد شده و گذر از این معضل، تصریح کرد: رانندگان باید توجه داشته باشند که نبود یا کار نکردن چراغ یا تابلوی راهنمایی در تقاطع، مجوزی برای عبور و ادامه مسیر نیست بلکه طبق قانون در این موارد معبری که عرض بیشتری دارد مسیر اصلی محسوب می شود و دیگر رانندگان ملزم به رعایت این حق تقدم هستند.

شبیری خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم با همکاری شهرداری و عوامل اداره برق زنجان تقاطع های شهر را مجهز به برق اضطراری کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار