کد خبر:۱۱۹۴۹۲۳

مقاومت اسلامی عراق: با پهپاد به ایلات حمله کردیم

مقاومت اسلامی عراق اعلام کرد که یک هدف مهم رژیم صهیونیستی را در ایلات اشغالی با پهپاد مورد حمله قرار داده است.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، در بیانیه مقاومت اسلامی عراق آمده است: در ادامه رویکرد مقاومت بر ضد اشغالگری و یاری مردم فلسطین و لبنان و پاسخ به جنایاتی که رژیم غاصب علیه زنان و کودکان و سالخوردگان مرتکب می‌شود، رزمندگان مقاومت اسلامی عراق بامداد امروز دوشنبه، به یک هدف نظامی در ام الرشراش (ایلات) اشغالی با استفاده از پهپاد حمله کردند.

در بیانیه مقاومت اسلامی عراق آمده است که همچنان به عملیات خود علیه دشمنان و درهم کوبیدن دژ‌های آنها با شدت بیشتر ادامه خواهد داد.

مقاومت اسلامی عراق طی روز‌های اخیر بار‌ها اهداف مهمی در مناطق اشغالی را با استفاده از پهپاد مورد حمله قرار داه بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار