کد خبر:۱۱۹۶۴۱۵
در نشست نخبگان سیستان و بلوچستان با پزشکیان؛

امام جمعه زاهدان: باید طرح جامع و متوازنی در سواحل مکران داشته باشیم + فیلم

نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان گفت: باید با بهره‌گیری از نظرات بومیان و متخصصان، طرح جامع و متوازنی در توسعه سواحل مکران داشته باشیم و با نگاهی ملی و حتی فراملی، طرحی تدوین و اجرا شود که جایگاه استان و ارتباطات بین‌المللی آن را در نظر بگیرد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام مصطفی محامی، امام جمعه زاهدان و نماینده ولی‌فقیه در استان سیستان و بلوچستان، در نشست نخبگان استان سیستان و بلوچستان به بررسی مشکلات استان پرداخت و تأکید کرد: مردم در زمینه‌های معیشتی، تأمین آب، نان، سوخت و مواجهه با صف‌های طولانی، با مشکلات جدی روبه‌رو هستند.

وی این مشکلات را ناشی از فقدان طرح‌های جامع و بلندمدت، گرفتار شدن در برنامه‌های روزمره و ارائه بسته‌های حمایتی مقطعی دانست. همچنین، بی‌توجهی به فرهنگ و شرایط بومی منطقه و ضعف مدیریتی را از عوامل اصلی عقب‌ماندگی استان برشمرد.

باید طرح جامع و متوازنی در سواحل مکران داشته باشیم

امام جمعه زاهدان بر لزوم تدوین یک طرح جامع توسعه متوازن برای استان تأکید کرد و افزود: چه در صورت تقسیم استان و چه در صورت عدم تقسیم، باید با بهره‌گیری از نظرات بومیان و متخصصان، طرح جامع و متوازنی در توسعه سواحل مکران داشته باشیم و با نگاهی ملی و حتی فراملی، طرحی تدوین و اجرا شود که جایگاه استان و ارتباطات بین‌المللی آن را در نظر بگیرد.

کد ویدیو

وی همچنین عملیاتی‌سازی مصوبات سفر سال ۱۳۸۱ مقام معظم رهبری را ضروری دانست و گفت: این مصوبات همچنان قابل اجرا و بسیار حائز اهمیت هستند.

 در گزینش‌های آموزش و پرورش استان دقت نمی‌شود

حجت‌الاسلام محامی تأکید کرد که دستیابی به امنیت پایدار مستلزم رشد اقتصادی، علمی و فرهنگی است. وی با اشاره به مشکلات ناشی از خرده‌فرهنگ‌های نادرست، اصلاح این موارد را ضروری دانست و بر تقویت نهادهای آموزشی همچون آموزش‌وپرورش و دانشگاه فرهنگیان برای تربیت مدیران و معلمان شایسته تأکید کرد. به گفته وی، هرگونه بی‌دقتی در گزینش نیروهای آموزشی می‌تواند به مشکلات بلندمدتی منجر شود.

کد ویدیو

تأمین امنیت با رویکردی جامع

وی در خصوص امنیت استان خاطرنشان کرد: تأمین امنیت پایدار نیازمند رویکردی جامع است که ابزارهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی را در کنار ابزارهای نظامی به‌کار گیرد. اعتماد به مردم، مشارکت طوایف و قبایل، و استفاده از فرزندان بومی استان در نیروهای نظامی و انتظامی، از جمله مواردی است که می‌تواند در تأمین امنیت پایدار استان و کشور مؤثر باشد.

امید به اقدامات جدی دولت

ایشان در پایان ابراز امیدواری کرد که دولت و مسئولان با اقدامات جدی و کارآمد، مشکلات استان را کاهش داده و مسیر توسعه پایدار را هموار کنند.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار