کد خبر:۱۱۹۶۴۳۳
معاون فرهنگی سپاه انصارالحسین (ع) همدان عنوان کرد:

حضور ۳۵۰ گروه در دومین جشنواره سرود فجر بسیج

معاون فرهنگی سپاه انصارالحسین (ع) همدان از حضور ۳۵۰ گروه در دومین جشنواره سرود فجر بسیج خبر داد.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، وحید خادمی ظهر پنجشنبه در اختتامیه مرحله استانی دومین جشنواره سرود فجر بسیج استان همدان که در کانون بسیج همدان با تبریک هفته بسیج و گرامیداشت یاد شهدا با بیان اینکه مرحله استانی دومین جشنواره سرود فجر بسیج استان در انتهای سال ۱۴۰۲ با دعوت از گروه‌های سرود برگزار شد، اظهار کرد: در این جشنواره بالغ بر ۳۵۰ گروه شرکت کردند.

وی با بیان اینکه این جشنواره اولین جشنواره‌ای بود که این تعداد گروه شرکت کرده‌بودند، گفت: در جشنواره سرود فجر کشور بالغ بر ۵ هزار و ۲۰۰ گروه حضور داشتند و به رقابت پرداختند که از این تعداد چهار گروه از استان به مرحله کشوری راه یافتند و آثار آنها مورد داوری واقع شد.

معاون فرهنگی سپاه انصارالحسین (ع) همدان با تشکر از زحمات مربیان گروه سرود با بیان اینکه گروه سرود هنر سمعی و بصری است که با سرزندگی و نشاط توأم است، ادامه داد: اجرا‌های پاتوقی گروه‌های سرود همیشه در معرض نمایش است و در برنامه‌های ملی و مذهبی حضور دارند.

وی با بیان اینکه خانواده‌ها به حضور فرزندانشان در گروه‌های سرود رغبت دارند، گفت: باید ضعف گروه‌های سرود را برطرف کنیم و درجه آنها را ارتقا دهیم.

خادمی با بیان اینکه در طی هشت سال گذشته استان همدان هم به نوعی توانسته سطح خود را ارتقا دهد و در گروه‌های کشوری حرفی برای گفتن داشته باشد، ابراز کرد: در اولین دوره جشنواره هم همدان خوش درخشید و گروه مرآت شایسته تقدیر شد که این نشان از توان و استعدادی که در همدان در بین گروه‌ها وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه سرود چند وجهی است و در همه عرصه‌ها ورود پیدا کرده و حسن دیگر گروه سرود تیمی بودن آن است و افراد در کنار هم رشد می‌کنند، خاطرنشان کرد: ما در معاونت فرهنگی این آمادگی را داریم که از گروه‌های سرود حمایت و کارگاه آموزشی برای آنها برگزار کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار