بحران غرب پيش از آنکه بحراني با ديگران باشد، بحراني دروني است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۸۵

بحران غرب پيش از آنکه بحراني با ديگران باشد، بحراني دروني است

يک مسئول سابق سودان، بحران مالي جهاني را دليلي بر خصومت غرب با خود دانست و تاکيد کرد: بحران غرب پيش از آنکه بحراني با ديگران باشد، بحراني دروني است.

به گزارش گروه بين الملل «شبکه خبر دانشجو»، الصادق المهدي، رهبر حزب امت و نخست وزير اسبق سودان در گفت وگو با شبکه خبري العالم گفت: دشمن اول غرب، خود غرب است و غربي ها خود به خوبي از اين مسئله آگاه هستند.

وي گفت: بحران مالي که هم اکنون کشورهاي غربي با آن روبرو هستند، نشان دهنده اين است که پيش از آنکه بحراني در روابطشان با ديگران باشد، بحراني دروني است.

لازم به ذکر است، همايشي با عنوان «گفت گوي تمدن ها» در تهران برگزار شد که کوفي عنان، دبيرکل سابق سازمان ملل متحد و شماري از سران سابق برخي دولت ها و کشورها در آن شرکت کردند.

شرکت کنندگان در اين همايش بر نقش محوري دين در جهان معاصر تاکيد کردند.

اين همايش را مرکز گفت وگوي تمدن ها که محمد خاتمي، رئيس جمهور سابق ايران رياست آن را بر عهده دارد، برگزار کرد و کوفي عنان در آن با تاکيد بر نقش پيشتاز دين، درباره برداشت هاي غلط از دين هشدار داد.

عنان با تاکيد بر اهميت دين در رفع نگراني هاي جهان معاصر گفت: قرآن، انجيل و تورات دعوت به افراط گرايي نمي کنند اما رفتار غلط پيروان آنها مشکل ساز است.

خاتمي نيز پيروان اديان به ويژه رهبران آنها را به تفاهم و مدارا با يکديگر و همه جهان را به همزيستي، صلح و امنيت فرا خواند.

ناظران بر اين باورند که بحران نظام سرمايه داري در غرب بسياري از مفاهيم غرب را از جمله درباره دين ، اخلاق و تصوير سازي از اسلام به عنوان دشمن، تغيير خواهد داد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار