آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۹۱۵۵

بیش از ۳۰ هزار خانوار در زنجان تحت پوشش خدمات بهزیستی قرار دارند

مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: ۸ درصد از خانوارهای استان، معادل ۳۰ هزار و ۶۰۶ خانوار، تحت پوشش بهزیستی قرار دارند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، روح اله خدابنده لو مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: بهره گیری از توان آحاد جامعه از طریق جلب، جذب کمک‌های مردمی، حمایت‌های مادی و معنوی مردم باعث رشد و بالندگی جامعه هدف بهزیستی خواهد شد.

وی با بیان اینکه مردم در زمینه کمک به بهزیستی به بهترین شکل وارد شدند اضافه کرد: امیدواریم این کمک‌ها بیش‌تر شود و وظیفه اصلی سازمان بهزیستی در جامعه رسیدگی به مشکلات معلولان است.

این مسئول ادامه داد: رسیدگی به امور مددجویان و توانخواهان تحت پوشش با وجود کمبود امکانات سازمان بهزیستی در حال انجام بوده و تلاش داریم نیازهای مادی و معنوی افراد دارای معلولیت برطرف شود.

خدابنده لو افزود: معلولان در جامعه شامل معلولیت جسمی، حرکتی، بینایی و شنوایی است که برای هر کدام بهزیستی زنجان خدمات خاص و ویژه ارائه می‌ کند.

این مسئول گفت: اطلاعات مربوطه در سازمان بهزیستی ثبت و جمع‌بندی لازم به عمل می‌آید و افراد واجد شرایط به کمیسیون معرفی می‌شوند و بعد تحت پوشش بهزیستی قرار می‌گیرند و از خدمات مربوطه بهره‌مند می‌شوند.

وی با بیان اینکه در حوزه مستمری و دریافتی آن ماهانه مبلغ یک میلیون تومانی به معلولان واریز می‌شود گفت: به افراد تحت پوشش نفری ۵۰۰ هزار تومان اضافه خواهد شد و کمک معیشتی نیز در این امر مهم بوده و افراد معلول در این مورد ارزیابی می‌شوند.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان ادامه داد: هم اکنون ۲ هزار و ۶۷۰ ناشنوا و بیش از ۸۰۰ فرد دارای اختلالات شنوایی در استان از بهزیستی زنجان خدمات دریافت می‌کنند.

به گفته وی، حدود ۱۰۰ هزار نفر در کشور دچار اختلال شنوایی هستند و در صورتی که درمان زودهنگام برای این افراد صورت نگیرد، هزینه‌های زیادی را به بار می آورد و روش غربالگری نوزادان در این امر مهم بوده و مانع بسیاری از آسیب‌ها خواهد شد.

وی یادآور شد: ۵۰ درصد علل ناشنوایی ژنتیکی، ۲۵ درصد بیماری‌های حین بارداری و ۲۵ درصد به علل‌ ناشناخته است که والدین باید نسبت به غربالگری در سنین کودکی حساس باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار