کد خبر:۱۲۰۱۶۷
كمك 205 ميليون دلاري آمريكا به رژيم صهيونيستي
با وجود مشکلات فراوان دولت آمريکا در عرصه اقتصادي، واشنگتن اعطاي 205 ميليون دلار کمک نظامي به رژيم اسرائيل را در دستور کار خود قرار داده است.
به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از پرس تي وي، آمريكا به اعطاي کمک 205 ميليون دلاري به رژيم اسرائيل به منظور تامين هزينههاي نصب تسليحات نظامي مربوط به سامانه دفاع موشکي رژيم اسرائيل موسوم به «گنبد آهنين»، اقدام كرده است.
اين سامانه موشکي ميتواند راکتهاي شليکشده به سوي اراضي اشغالي را رهگيري کند.
کنگره امريکا اين کمک مالي را در بودجه سال مالي 2011 اين کشور گنجانده است، البته 205 ميليون دلار کمک يادشده غير از سه ميليارد دلار بسته کمکي سالانهاي است که واشنگتن در اختيار متحد خود در خاورميانه قرار ميدهد.
گفته ميشود رژيم اسرائيل قصد دارد تعداد سامانههاي عملياتي خود را به مجموع 10 سامانه تا سال 2015 برساند.
اين در حالي است که هفته گذشته دولت امريکا به دليل اختلاف موجود ميان جمهوري خواهان و دموکراتها بر سر ميزان کاهش بودجه اين کشور، در آستانه توقف فعاليتهاي مالي خود قرار گرفته بود. قانونگذاران امريکايي براي پرهيز از اين وضعيت، توافق کردند 38 ميليارد دلار از هزينههاي دولت کم شود.
وين مدسون، تحليلگر سياسي امريکايي، نيز در اين زمينه گفت: به نظر من اين اقدام دولت نشان ميدهد که حتي در شرايط دشوار اقتصادي نيز منافع اسرائيل بر منافع ملي امريکا برتري دارد.
بسته کمکي امريکا به رژيم اسرائيل يکي از معدود مواردي است که جمهوريخواهان و دموکراتها بر سر آن از ابتدا توافق داشتند.
اکثريت اعضاي کنگره امريکا از لابيهاي متنفذ طرفدار اسرائيل پول و هداياي مالي دريافت ميکنند. در مقابل رژيم تل آويو نيز اين مزيت را براي اعضاي جديد کنگره قائل شده است که بدون هزينه به اراضي اشغالي سفر کنند تا به ظاهر از آنچه که نيازها و نگرانيهاي مهم امنيتي اين رژيم ناميده شده، مطلع شوند.
لابيهاي اسرائيلي در امريکا هزينههاي هنگفتي را صرف مي کنند، تا از انتخاب مجدد نمايندگاني که به خود جرات دادهاند عليه منافع اسرائيل سخن بگويند، جلوگيري کنند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰