درگيري ارتش با تظاهركنندگان مصري
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۲۴۷
در ميدان التحرير رخ داد

درگيري ارتش با تظاهركنندگان مصري

نيروهاي نظامي مصري يک‌بار ديگر به تظاهرکنندگاني که خواستار پايان يافتن حاکميت نظامي در اين کشور هستند، حمله کردند.
به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو» به نقل از پرس تي وي، صدها تظاهرکننده مصري سه‌شنبه به منظور اعمال فشار براي تحقق خواسته‌هايشان به خيابان‌هاي شهر قاهره آمده و عليه شوراي عالي نظامي که پس از برکناري مبارک، قدرت را به دست گرفته، شعار سردادند.
 
ارتش مصر چندين تظاهرکننده را بازداشت کرد، ولي صدها تظاهرکننده ديگر همچنان در ميدان التحرير شهر قاهره باقي مانده ‌و خواهان استعفاي محمدحسين طنطاوي، رئيس شوراي عالي نظامي ‌‌هستند.
 
تظاهرکنندگان مصري دوشنبه نيز با نقض قوانين منع رفت و آمد، ارتش مصر را به چالش کشيدند.
 
در پي مرگ يکي از تظاهرکنندگان به دست نيروهاي ارتش و پليس مصر که دوشنبه شب سعي در پراکنده کردن معترضان داشتند، مردم اين کشور دوباره به خيابان‌ها آمدند.
 
در اين ميان، دادگاهي نظامي در مصر نيز يک وبلاگ نويس را به اتهام انتشار اطلاعات نادرست، اهانت به ارتش و لطمه زدن به امنيت عمومي به سه سال زندان محکوم کرد.
 
تظاهرکنندگان همچنين خواهان آزادي همه زندانيان سياسي و انجام تحقيقات کافي درباره اتهامات مبارک، اعضاي خانواده و همدستان وي در زمينه فساد و سوءاستفاده از قدرت شده‌اند.
 
مبارک سه‌شنبه و در حالي که به منظور بررسي اتهاماتي نظير فساد و سوء استفاده از قدرت، تحت بازجويي قرار داشت، دچار حمله قلبي شد و در بخش مراقب‌هاي ويژه بيمارستاني در شهر شرم الشيخ واقع در سواحل درياي سرخ بستري گرديد.
 
دادستان‌هاي مصري همچنين بازجويي از علا و جمال، پسران مبارک را درباره فساد و اختلاس آغاز کرده‌اند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار