کد خبر:۱۲۰۴۱۰۲

آیا آنچه «هاکان فیدان» درباره توافق با ایران درباره سوریه می‌گوید صحت دارد؟

روزنامه «تهران تایمز» اعلام کرد که اطلاعات رسیده به این نشریه نشان می‌دهد که توضیحات اخیر وزیر خارجه ترکیه درباره تحولات سوریه نادرست است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو در حالی که وزیر خارجه ترکیه مدعی شده است این کشور ایران و روسیه را متقاعد کرده بود تا در جریان حمله شورشیان سوریه که منجر به سقوط دولت اسد شد، دخالت نظامی نکنند، اخبار رسیده به روزنامه «تهران تایمز» نشان می‌دهد این ادعا با آنچه در دوحه توافق شده بود، همخوانی ندارد.

هاکان فیدان، وزیر خارجه ترکیه، دیروز در مصاحبه‌ای گفت: «مهم‌ترین کاری که باید انجام می‌دادیم، صحبت با روس‌ها و ایرانی‌ها بود تا مطمئن شویم که آنها با قدرت نظامی وارد معادله (سوریه) نمی‌شوند. ما با روس‌ها و ایرانی‌ها صحبت کردیم و آنها موضوع را درک کردند.»

تهران تایمز از طریق منابع خود به اخبار جدیدی از مذاکرات و توافق هفته پیش در دوحه دست یافته است که این اخبار صحت ادعای وزیر خارجه ترکیه را رد می‌کند.

اطلاعات تهران‌تایمز حاکی است، در دوحه توافق شده بود مسئله سوریه به صورت سیاسی پیش رفته و حل شود و دولت اسد و معارضین مسلح وارد گفتگو شوند. این توافق به امضای عراقچی وزیر خارجه ایران، فیدان وزیر خارجه ترکیه و سرگی لاوروف وزیر خارجه روسیه رسیده بود، اما روند رخداد‌های میدانی در سوریه در روز یکشنبه ۱۸ آذر نشان داد که ترکیه به آنچه امضا کرده بوده، پایبند نیست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار