آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۵۴۰۹

عراقچی امروز به قاهره می‌رود

سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد که وزیر خارجه، امروز برای شرکت در نشست وزیران خارجه سازمان همکاری اقتصادی هشت کشور در حال توسعه موسوم به دی ۸ عازم قاهره پایتخت مصر خواهد شد.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو: سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد که وزیر خارجه، امروز برای شرکت در نشست وزیران خارجه سازمان همکاری اقتصادی هشت کشور در حال توسعه موسوم به دی ۸ عازم قاهره پایتخت مصر خواهد شد.

نشست شورای وزیران خارجه ۸  کشور در حال توسعه اسلامی (شامل ایران، ترکیه، مصر، پاکستان، اندونزی، نیجریه، مالزی و بنگلادش) فردا یک روز قبل از نشست سران این سازمان تشکیل جلسه خواهد داد تا اسناد پایانی نشست سران را نهایی کند.

یازدهمین نشست سران این سازمان نیز پنجشنبه با حضور روسای جمهور هشت کشور از جمله مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور اسلامی ایران برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار