آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۵۴۱۵

هزاران اسیر فلسطینی در زندان‌های اسرائیل قربانی شکنجه و بی‌توجهی پزشکی هستند

دفتر اطلاع‌رسانی اسرای فلسطینی گزارش داد که بیش از ۵ هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم اسرائیلی از بی‌توجهی پزشکی عمدی و شکنجه رنج می‌برند، وضعیتی که منجر به شهادت تعدادی از آنان و وخامت شدید سلامت باقی‌مانده‌ها شده است.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از المیادین: دفتر اطلاع‌رسانی اسرای فلسطینی تأکید کرده است که بیش از ۵ هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های اشغالگران از بی‌توجهی پزشکی عمدی و شکنجه رنج می‌برند، که منجر به شهادت تعدادی از آن‌ها و وخامت وضعیت سلامتی باقی‌مانده به‌طور فاجعه‌آمیز شده است، به‌ویژه پس از جنگ غزه.

گزارش‌های منتشر شده از سوی این دفتر حاکی از آن است که بیش از ۵ هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های اشغالگران به‌دلیل بی‌توجهی عمدی به وضعیت پزشکی و شکنجه در شرایط بحرانی قرار دارند. این وضعیت موجب شهادت برخی از آنان و بدتر شدن وضعیت سلامتی سایرین، به‌ویژه پس از جنگ غزه، شده است.

همچنین گزارشی که در ماه اکتبر توسط هیأت امور اسرا و آزادگان و باشگاه اسیر فلسطینی منتشر شد، از افزایش شدید عملیات‌های دستگیری در کرانه باختری و قدس خبر می‌دهد. این گزارش اشاره می‌کند که تعداد دستگیری‌ها از تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۲۳ به ۱۱,۳۰۰ نفر رسیده است.

در خبری جداگانه، وزارت آموزش و پرورش غزه اعلام کرد که از آغاز تهاجم اسرائیلی در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، ۱۲,۷۹۹ دانش‌آموز شهید و ۲۰,۹۴۲ نفر دیگر زخمی شده‌اند.دفتر اطلاع‌رسانی اسرای فلسطینی تأکید کرده است که بیش از ۵ هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های اشغالگران از بی‌توجهی پزشکی عمدی و شکنجه رنج می‌برند، که منجر به شهادت تعدادی از آنها و وخامت وضعیت سلامتی باقی‌مانده به‌طور فاجعه‌آمیز شده است، به‌ویژه پس از جنگ غزه.

گزارش‌های منتشر شده از سوی این دفتر حاکی از آن است که بیش از ۵ هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های اشغالگران به‌دلیل بی‌توجهی عمدی به وضعیت پزشکی و شکنجه در شرایط بحرانی قرار دارند. این وضعیت موجب شهادت برخی از آنان و بدتر شدن وضعیت سلامتی سایرین، به‌ویژه پس از جنگ غزه، شده است.

همچنین گزارشی که در ماه اکتبر توسط هیأت امور اسرا و آزادگان و باشگاه اسیر فلسطینی منتشر شد، از افزایش شدید عملیات‌های دستگیری در کرانه باختری و قدس خبر می‌دهد. این گزارش اشاره می‌کند که تعداد دستگیری‌ها از تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۲۳ به ۱۱،۳۰۰ نفر رسیده است.

در خبری جداگانه، وزارت آموزش و پرورش غزه اعلام کرد که از آغاز تهاجم رژیم اسرائیلی در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، ۱۲،۷۹۹ دانش‌آموز شهید و ۲۰،۹۴۲ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار