کد خبر:۱۲۰۵۵۷۸

خبرهای جدید از سرنوشت ماهر اسد؛ برادر بشار اسد

بغداد به طور رسمی حضور «ماهر اسد» برادر «بشار اسد» رئیس جمهور سابق سوریه را در داخل خاک عراق تکذیب کرد. با این جال اخبار در مورد سرنوشت ماهر اسد و محل احتمالی اقامت وی همچنان متناقض است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، سرتیپ «مقداد میری» سخنگوی وزارت کشور عراق به خبرگزاری رسمی این کشور (واع) گفت: اخباری که در شبکه‌های اجتماعی درباره حضور ماهر الاسد، برادر بشار اسد رئیس جمهور سابق سوریه در داخل خاک عراق منتشر شده، بی اساس است.

به دنبال انتشار شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و برخی رسانه‌ها مبنی بر حضور ماهر اسد، برادر بشار اسد و فرمانده گارد جمهوری سوریه، در شهر سلیمانیه و دیدار او با بافل طالبانی، رئیس اتحادیه میهنی کردستان، وزارت کشور عراق با صدور بیانیه‌ای این ادعا‌ها را تکذیب کرد.

ماهر اسد کیست؟

ماهر اسد برادر کوچکتر رئیس جمهور سوریه بشار اسد و کوچیکترین فرزند انیسا مخلوف و حافظ اسد است و فرمانده لشکر زرهی ارتش سوریه بود.

او متولد ۸ دسامبر ۱۹۶۷ (۱۳۴۶ شمسی) در دمشق است. وی تحصیلاتش را در همین شهر ادامه داد و از دانشگاه دمشق فارغ‌التحصیل شد. او هم‌چنین وارد ارتش سوریه شد و در عملیات‌های گوناگونی شرکت داشت. ۲ ساله بود که پدرش حافظ اسد رییس جمهور سوریه شد. ماهر برای تحصیلات متوسطه خود به مدرسه آکادمی آزادی رفت و سپس در دانشگاه دمشق در رشته مدیریت بازرگانی تحصیل کرد.

پس از دانشگاه، او مانند برادر بزرگترش باسل، شغلی را در ارتش دنبال کرد. پس از مرگ باسل در سال ۱۹۹۴ برخی معتقد بودند که او به عنوان جانشین پدر معرفی خواهد شد، اما به دلیل پایین بودن سنش، بشار اسد به عنوان رئیس‌جمهوری انتخاب شد.

تحریم ماهر ازسوی امریکا

دولت آمریکا، ماهر اسد و لشکر چهارم را به ادعای «نقش اصلی در اقدامات دولت سوریه در درعا» مورد تحریم قرار داد و اتحادیه اروپا نیز او را به عنوان «فرمانده اصلی خشونت علیه تظاهر کنندگان» تحریم کرد.

ترور ماهر اسد!

پیشتر رسانه عربی الحدت نزدیک به عربستان سعودی از ترور ماهر الاسد به دست ارتش صهیونیستی خبر داده بود.

قبل از آن هم گفته شده بود ماهر پس از رفتن بشار اسد به مسکو، دمشق را ترک کرده و به شمال شرقی سوریه رفته است و ممکن است در آینده به روسیه برود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار