کد خبر:۱۲۰۷۷۳۹
با حضور غلامرضا امیرخانی در کتابخانه مجلس صورت گرفت؛

دیدار صمیمانه رؤسای کتابخانه ملی و کتابخانه مجلس/ همکاری دو مرکز بزرگ اسنادی

کتابخانه مجلس شورای اسلامی، صبح امروز میزبان غلامرضا امیرخانی، رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران بود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، موزه و مرکز اسناد مجلس، صبح امروز دوشنبه ۳ دی ماه ۱۴۰۳ دکتر غلامرضا امیرخانی، رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران با حضور در کتابخانه مجلس با دکتر مسعود معینی‌پور، رئیس کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس دیدار کرد.

در این دیدار صمیمانه مسعود معینی‌پور ضمن تبریک مجدد به غلامرضا امیرخانی بابت انتصاب وی به ریاست سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران ابراز امیدواری کرد همکاری‌های مشترک میان کتابخانه و مرکز اسناد مجلس و کتابخانه ملی انجام شود.

دکتر معینی‌پور در این دیدار با بیان ظرفیت‌های کتابخانه مجلس برای اسکن و دیجیتال‌سازی اسناد، جهت انجام دیجیتال‌سازی اسناد موجود در کتابخانه ملی اعلام آمادگی کرد و گفت: برخی از اسناد مرتبط با مجلس شورای اسلامی هم اکنون در اختیار کتابخانه ملی قرار دارد که البته این از وظایف سازمان اسناد و کتابخانه ملی است که به عنوان یک مرکز حاکمیتی، اسناد کشور را آرشیو و نگه‌داری کند، اما برای ما مهم است که اسکن اسناد مرتبط با مجلس را در اختیار داشته باشیم.

غلامرضا امیرخانی که به تازگی به ریاست سازمان اسناد و کتابخانه ملی منصوب شده است، در این دیدار ضمن اعلام آمادگی برای همکاری مشترک و در اختیار گذاشتن اسناد مربوط به مجلس برای کتابخانه و مرکز اسناد مجلس اظهار امیدواری کرد که به زودی ساختمان شماره ۲ کتابخانه ملی در خیابان سی تیر راه‌اندازی شود.

مسعود معینی‌پور در ادامه این دیدار با ارائه توضیحاتی درباره نشست‌ها و رویداد‌های پیش روی کتابخانه مجلس پیشنهاد داد که همایش حامیان نسخ خطی به صورت مشترک میان دو کتابخانه برگزار شود که این پیشنهاد مورد توافق رئیس مرکز اسناد و کتابخانه ملی قرار گرفت.

همچنین دکتر معینی پور، با اعلام این خبر که کتابخانه مجلس در ۲۳ دی ماه میزبان همایش تاریخ نگاری انقلاب اسلامی خواهد بود از غلامرضا امیرخانی برای حضور در این همایش دعوت به عمل آورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار