آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۷۹۵۰

اعتراف رسمی آمریکا به افزایش چشمگیر آمار نظامیانش در سوریه

یک رسانه آمریکایی از اعتراف مقامات دولت بایدن به افزایش چشمگیر آمار نظامیان اشغالگر آمریکایی در سوریه خبر داد.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، سی ان ان به نقل از مقامات نظامی آمریکا اعلام کرد که شمار نظامیان آمریکایی در سوریه به طور منظم از زمان حمله هفتم اکتبر (طوفان الاقصی) در سال گذشته افزایش یافته است.

این مسئولان گفتند که شمار نظامیان آمریکایی در سوریه، دو برابر آماری است که پنتاگون قبلا اعلام کرده بود.

به گفته این مسئولان، شمار نظامیان آمریکایی در سوریه در حال حاضر به دو هزار نظامی رسیده است.

سی ان ان به نقل از این مسئولان افزود که پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) برای اجتناب از خشمگین شدن کشور‌های همسایه، در افشای آمار دقیق نظامیان آمریکایی در سوریه تردید داشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار