آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۷۸۸۷

خرازی: با شواهد متقن سقوط سوریه طرح آمریکایی-اسرائیلی بود

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی درباره سقوط دولت سوریه گفت: آنچه اتفاق افتاد یک طرح آمریکایی-اسرائیلی بود و بهترین شاهد آن سفر فوری معاون وزارت خارجه آمریکا به دمشق و حذف جایزه ۱۰ میلیون دلاری دستگیری جولانی است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «سید کمال خرازی» رئیس شورای راهبردی روابط خارجی در مصاحبه با شبکه لبنانی المیادین، درباره مسائل مختلف منطقه‌ای و بین‌المللی تصریح کرد: اساسا هدف ما از کمک به سوریه، مبارزه با گروه‌های تکفیری و حفظ امنیت سوریه، عراق و ایران بود؛ بعد از جنگ هم در قالب ابتکار آستانه با نمایندگان معارضه ارتباط داشتیم و اگر آنها واقعا از تفکر تکفیری عبور کرده، دنبال همزیستی باشند، این خود نشان می‌دهد که مبارزه ما با تکفیری‌ها موفق بوده است.

او درباره رجزخوانی‌های جدید «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی علیه ایران نیز تأکید کرد: طرح تغییر نظام در ایران از ابتدای انقلاب در دستور کار آمریکا بوده است. اما جمهوری اسلامی ایران با تقویت قدرت بازدارندگی‌اش، قاطعانه از موجودیت خود دفاع کرده، این مسیر ادامه خواهد یافت. آنها نیز از توانایی‌های بالفعل و بالقوه ما آگاه‌اند.

خرازی درباره پیامد‌های تغییر دولت سوریه بر محور مقاومت اظهار داشت: مقاومت در جان هر فلسطینی ریشه دارد به طوری که با رفتن این و آن خاموش نمی‌شود، چنانکه از ۱۹۴۷ همواره مستحکم‌تر شده است.

او همچنین به تهدیدات رژیم صهیونیستی علیه یمن اشاره کرد و گفت: آنها باکی از حملات رژیم اسرائیل ندارند و متقابلا امنیت آن را به خطر می‌اندازند، به طوری که حتی تل‌آویو از خطر موشک‌های فراصوت آنها در امان نیست.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با اشاره به پرونده هسته‌ای ایران تأکید کرد که «مذاکرات هسته‌ای بستگی به سیاست ترامپ دارد که نامشخص است» و افزود:، اما سیاست ما مشخص است، جمهوری اسلامی ایران هم آماده ادامه مذاکره و هم آماده مقابله با فشارهاست. واکنش ما متناسب با رفتار آنها خواهد بود.

خرازی همچنین روند تقویت روابط با چین و روسیه را مثبت ارزیابی و از تلاش چین برای شکل‌گیری نظم نوین جهانی با ایفای نقش قدرت‌های نوظهور منطقه‌ای، حمایت کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار