آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۸۷۷۴

فنس‌های ۴ متری از مرال‌های پارک قرق گرگان حفاظت می‌کنند

رییس اداره جنگل‌کاری، پارک‌ها و ذخیره‌گاه‌های جنگلی، منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: با هدف حفاظت و صیانت مطلوب‌تر از مرال‌های حاضر در محدوده پارک قرق، عرصه جدید محصوری با فنس‌های ۴ متری به مساحت یک ونیم هکتار ایجاد و مرال‌ها به این بخش منتقل شدند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رسول مقسم در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهارکرد: فرسودگی حفاظ محل نگهداری مرال‌های پارک جنگلی قرق شهرستان گرگان یکی از دغدغه‌های زیست این گونه ارزشمند جانوری گلستان به شمار می‌رفت که با پیگیری اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان و تخصیص لحاظ اعتبار کافی برای نصب فنس جدید، امنیت به زندگی مرال‌ها برگشت.

رییس اداره جنگل‌کاری، پارک‌ها و ذخیره‌گاه‌های جنگلی، منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان افزود: با هدف حفاظت و صیانت مطلوب‌تر از مرال‌های حاضر در محدوده پارک قرق، عرصه جدید محصوری با فنس‌های ۴ متری به مساحت یک و نیم هکتار هکتار ایجاد و مرال ها به این بخش منتقل شدند.

وی ادامه داد: ۱۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال اعتبار برای نوسازی فنس‌ محل نگهداری مرال‌ها در پارک جنگلی قرق هزینه و هزار و ۷۱ متر فنس با ارتفاع چهار متر تعبیه شد.

مقسم گفت: مرال به عرصه جدید منتقل شده و بازسازی عرصه قدیمی در دستور کار قرار دارد تا پس از تکمیل و الحاق ، مرال ‌ها در یک عرصه ۳و نیم هکتاری قرار بگیرند .

گفتنی است؛ پارک جنگلی قرق در فاصله ۲۴ کیلومتری شهر گرگان و در نزدیکی شهر فاضل آباد شهرستان علی‌آباد و در دسترس تردد زائران امام هشتم (ع) و گردشگران شمال کشور قرار دارد.

این پارک طبیعی در محیط جلگه‌ای قرار دارد، مکان آن در سال ۱۳۴۸ از سوی مرحوم حسین سعیدی آشتیانی بنیانگذار پارک‌های جنگلی ایران تهیه و عملیات احداث از سال ۱۳۵۰ آغاز شد، امروز مساحت این پارک جنگلی به۶۵۰ هکتار می‌رسد و درختان آن بیشتر از گونه های انجیلی و ممرز است.

در این پارک گونه‌های جنگلی دیگر شامل بلوط، نمدار، توسکای قشلاقی، افرا، خرمندی و آزاد و پوشش درختچه‌ای و گیاهی همانند سایر رویشگاه‌های جلگه‌ای ایران وجود دارد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار